Luciana Mădălina Avram Ionescu

Cum numai mâine nu este iunie, pe scena politică doljeană au început să apară numele aspiranţilor la alegerile pentru postul de primar al Craiovei. Primii şi-au desemnat candidatul liberalii, senatorul Mario Ovidiu Oprea având sarcina să dea tonul renaşterii dreptei în Craiova. La scurt timp au răspuns şi social-democraţii. Deşi nu este oficial membru al celui mai mare partid doljean, Mihai Genoiu, primar interimar, a primit binecuvântare de a candida chiar de la liderul central al partidului, atotputernicul Liviu Dragnea.

Doamna Avram Ionescu, candidata USR-ului?

În această săptămână, miercuri, se pregătesc şi useriştii să-şi anunţe pretendentul. Conform unor surse din interiorul celei mai fantomatice filiale a unui partid politic parlamentar din Dolj, craiovenilor li se va propune o candidatură surpriză, Luciana Mădălina Avram Ionescu. Conform paginii personale de Facebook, userista este consilier juridic la un sereleu craiovean, a terminat două facultăţi, Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Politice, este căsătorită şi are o fetiţă. Deşi ne-am străduit să aflăm mai multe lucruri despre surpriza politică a acestei primăveri, nimeni nu ne-a putut şopti vreo informaţie verificabilă despre activitatea profesională sau politică a candidatei. Evident pentru oricine cunoaşte puţină politică şi profilul alegătorului craiovean, Luciana Mădălina Avram Ionescu pleacă în această competiţie cu şansa a treia, Genoiu şi Oprea fiind de departe principalii favoriţi.

Vişan „amuşinează“ pe la colţurile PMP-ului

Mai complicate par lucrurile în sânul filialei Dolj a Partidului Mişcarea Populară. Deşi nu îl „înghite“ nimeni în partid, se pare că fostul parlamentar de Dolj Gelu Vişan (foto) visează să pună mâna din nou pe candidatură. De vreo câteva zile, el bântuie prin oraş în căutare de sprijin politic şi financiar, însă misiunea sa este una imposibilă având în vedere eşecul ruşinos de a strânge măcar semnăturile necesare pentru candidatură la ultimele alegeri locale. „Noi încă nu ne-am desemnat candidatul, urmează să discutăm în această săptămână. Am auzit şi eu ceva zvonuri în ceea ce-l priveşte pe domnul Vişan, însă sunt doar nişte simple vorbe. Eu nu cred că domnul Vişan şi-ar mai dori această candidatură după eşecul de anul trecut“, a declarat Dan Păloiu, vicepreşedinte al PMP Dolj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ