ALDE Dolj: „Cine răspunde pentru minciuna nedepăşirii ţintei deficitului bugetar în timpul Guvernării Cioloş”

Potrivit unui comunicat de presă al ALDE Dolj, datele Eurostat confirmă eşecul guvernării tehnocrate a lui Dacian Cioloş, susţinută cu multă emfază de către PNL şi USR.

0

Faptul că România este printre statele europene care au depăşit deficitul bugetar de 3% este o chestiune extrem de gravă. Problema este că această depăşire a avut loc fără investiţii şi fără măriri de salarii şi pensii, fără ca vreo măsură generatoare de progres să fie luată, fără a se face ceva concret în România. Sunt date oficiale pe care nimeni nu le poate bănui de partizanat.

Din păcate România este dată din nou un exemplu negativ, după perioada nefastă a guvernării Boc – Băsescu. Guvernul Cioloş nu a făcut decât să mintă oficial opinia publică din România, afirmând în ianuarie 2017 că deficitul bugetar a fost de 2,4% din PIB.

PNL şi USR trebuie să renunţe la dublul limbaj şi să-şi asume public realitatea guvernării Cioloş cu efecte catastrofale asupra imaginii şi standardului de ţară.

„ALDE solicită domnului Cioloş şi susţinătorilor săi PNL şi USR nu doar explicaţii de urgenţă privind lipsa de etică în materie de guvernare, ci şi scuze publice românilor pentru demagogie, incompetenţă, iresponsabilitate şi minciună”, a precizat Victor Gogonea, vicepreşedinte ALDE Dolj.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ