Păușești-Măglași: Investiție prin ADI Apa pentru 45 de kilometri de rețea de canalizare

Comuna Păușești-Măglași din județul Vâlcea va beneficia de un amplu program de introducere a rețelei de canalizare, printr-o investiție la nivel județean derulată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară APA Vâlcea.

0

Primarul Alexandru Dediu (foto) a declarat că Păușești-Măglași se află printre primele trei localități din județul Vâlcea în care va fi implementat acest program, suma alocată fiind de 4,5 milioane de euro pentru 45 de kilometri de rețea de canalizare. „Canalizare există, în prezent, pe doar pe 7 kilometri, în zona drumului naţional, dar suntem prinşi în proiectul european al Asociaţiei de Dezvoltare ADI Apa Vâlcea. Dacă nu vor interveni impedimente neprevăzute, s-ar putea ca în acest an să începem lucrările. Astfel, Păușești-Măglași va beneficia pe toată lungimea conductei de apă şi de reţea de canalizare. Până în 2020, comuna va avea în totalitate apă, canalizare şi asfalt”, a declarat primarul Dediu.
Cu excepția a 2.5 kilometri, rețeaua de apă este finalizată în toată comuna. Potrivit primarului, dacă această ultimă porțiune nu va primi finanțare de la Ministerul Dezvoltării, se vor folosi bani de la bugetul local.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ