Indiscreții de Vâlcea

0

Doctorul Dubinciuc, spectacol la filarmonică pentru copii şi bătrâni săraci
Cunoscutul medic vâlcean Dionisie Dubinciuc, acum un ilustru pensionar, va susţine la sfârşitul acestei luni, la Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea, un spectacol în scopuri caritabile. Iată anunţul pe pagina sa de facebook: „MARE spectacol MARE. Joi 27 aprilie 2017. Dionisie Dubinciuc impreuna cu o parte din prieteni, va recita, va canta lirica populara si usoara, intr-o seara care sper sa ramana de neuitat, la Filarmonica Ion Dumitrescu din Ramnicu Valcea, la ora 20. Spectacolul fiind caritabil, nu se dau invitatii. Casele de bilete sunt la filarmonica si agentia Carabus din Moll. Banii stransi de mine, vor ajunge ca de obicei la copii sau batrani care nu au! Alaturi de mine vor fi Bebe Gheorghiu, Florin Mindrutoiu, Dorin Farcas Cristina Popescu si Tania Nicolaescu”. Minunat, domnule doctor!

Ăla micu şi mătuşa!
Un puşti de 16 ani din comuna Mihăeşti a fost depistat de poliţişti din cadrul Serviciului rutier conducând o maşină prin Râmnicu Vâlcea. Poliţia susţine că autoturismul i-a fost încredinţat minorului de către mătuşa sa, proprietara maşinii. Cum adică, i-a dat cheile şi i-a zis: „Puiuţule, dă şi tu o tură prin oraş, poate te plictiseşti?” Hm, nasol, o paşte un dosar penal. Şi nici ăl mic nu se va simţi prea bine!

Incertitudini liberale
Surse din PNL Vâlcea susţin că avocatul Victor Stănculescu nu va candida pentru preşedinţia Organizaţiei municipale Râmnicu Vâlcea (n.r. Ooo, ce veste minunată), aflată în comă, de bine ce a fost gestionată. ”Din păcate, va candida Victor Giosan şi va şi câştiga. Are multe calităţi, dar nu este în stare să reconstruiască”, spun aceleaşi surse. Aşa, deci! Păi, dacă nu este în stare Giosan, poate vrea domnul, poate vrea doamna! Nimeni nu vrea la munca de jos? Să vrea, din nou, Bogdan Popescu? Dar de ce-ar vrea Giosan? Umblă zvonul că s-ar cam fi săturat de emblema de tehnocrat şi că ar viza, în perspectivă, un mandat de parlamentar. Aşa că trebuie să pună umărul.

De la centrul Măciuca, veşti bune!
După un scandal care a făcut înconjurul ţării, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Măciuca a intrat în normalitate. Angajaţii au numai cuvinte de laudă pentru noul director, Gabriel Popescu, pe care îl consideră un om responsabil şi foarte implicat.

Olguța, love story cu Victor Stănculescu?
Victor Stănculescu, acest gigolo al PNL Vâlcea, i-a spus zilele trecute unei jurnaliste că, în perioada în care era membru activ şi implicat al Partidului România Mare, Lia Olguţa Vasilescu i-a fost iubită. Oh!!! Ce palmares!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ