Târg de Paşte şi momente artistice, pe esplanada teatrului craiovean

Piaţa William Shakespeare din Craiova găzduieşte, în perioada 12-15 aprilie a.c., Târgul de Paşte 2017. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Craiova, produsele româneşti şi obiectele de artă aşteptându-şi clienţii.

0

Vizitatorii vor fi întâmpinaţi, pe esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu”, cu produse româneşti dedicate Sărbătorilor Pascale, obiecte de artă și manufactură tradițională, tablouri și obiecte decorative din lemn, sticlă, îmbrăcăminte, preparate de casă românești.

Ateliere de creaţie şi concerte ale Filarmonicii Oltenia

Din program nu va lipsi nici partea artistică, organizatorii pregătind, în intervalul orar 17.00 – 20.00, în fiecare zi a evenimentului, în colaborare cu Palatul Copiilor și Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, diverse ateliere de creație. Filarmonica Oltenia va susține, de asemenea, în cadrul Târgului de Paște, două concerte. Joi, 13 aprilie 2017, începând cu ora 19.00, este programat un concert Brahms la sediul Filarmonicii Oltenia, sub bagheta lui Radu Postăvaru și avându-l ca solist pe Florin Croitoru, iar vineri, 14 aprilie 2017, de la ora 17.30, craiovenii sunt așteptați la un concert de muzică sacră, la Catedrala Madona Dudu, maestru de cor fiind Alexandru Racu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ