Indiscreții de Vâlcea

0

Eugen Neaţă, un fel de Marilyn Monroe
Domnule, nu e altul ca deputatul PSD Eugen Neaţă. Cum prinde câte un ministru în Parlament, cum îl bagă cu capu-n poză. În poza în care se află şi capul său, evident. Iată o mostră, alături de ministrul justiţiei, săracul! În ritmul ăsta, simpaticul parlamentar vâlcean o ajunge pe Marilyn Monroe, cea mai fotografiată femeie la vremea ei. Numai că Monroe nu avea avantajul de a-şi face selfie.
O poză în Piaţa Victoriei, printre mitingişti, se poate?

Braşoave!
Ce ţi-e şi cu promisiunile unora şi altora. Prin 2012-2013, vuia presa că în curtea Maternităţii din Râmnicu Valcea urma să se construiască un centru de radioterapie; cu ajutorul Centrului de Tratamente Oncologice din Hamburg, care promitea o investiţie de 6 milioane de euro în acest sens. Erau declaraţiile fostului primar din Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu. Ce braşoave!

Becali vinde
Omul de afaceri Gigi Becali spune că vinde toate business-urile din România, inclusiv Uzina Mecanică de la Drăgăşani. Potrivit lui Gigi, preţul fabricii de armament este de 10 milioane de euro şi ar exista nişte doritori, de aceea şi negociază deja cu mai mulţi investitori interesaţi. Becali este proprietarul UM din anul 2004, iar în urmă cu patru ani a băgat-o în insolvenţă.

În picioare, în orice guvernare!
Când fostul prefect de Vâlcea, Dumitru Cornoiu, a demisionat de la AJOFM Vâlcea, cei care îl cunosc băiat orientat s-au gândit că, e clar, a dat lovitura pe undeva. Cum altfel? Acum este consilier la Banca Naţională a României, cu largul sprijin al guvernatorului Mugur Isărescu. Hm, nu mai e mult şi la BNR trebuie să se facă recensământul, cu atâţia piloşi din Vâlcea. Cum scriam mai an, şi acum doi ani, şi acum trei ani: „Cornoiu în picioare în orice guvernare!”

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ