Indiscreții de Vâlcea

0

Pe zidul Arhiepiscopiei se întâmplă ceva
Pe zidul sudic al Arhiepiscopiei Râmnicului sar în ochi nişte graffiti-uri care, pe alocuri, par să fi degenerat de la conotaţia lor simbolico-religioasă. Simpatice, totuşi, cu puţină indulgenţă, se poate avansa ideea că Biserica protejează dreptul românilor la libera exprimare. Sau n-o fi făcut ocolul niciun preacucernic?

Măi băieţi, dar îndemnizaţia o vreţi?
Fac ce fac consilierii judeţeni PNL şi hop-ţop, părăsesc şedinţele de consiliu atunci când ceva le pică rău la lingurică. Spre exemplu, marţi, 31 decembrie, au considerat că desemnarea unor reprezentanţi în câteva instituţii importante, precum SC APAVIL SA, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea etc., nu intră în sfera lor de interes, că şi aşa… “asta e şedinţă de partid”, au conchis, probabil, din proprie experienţă. Prin urmare, au întins-o, care la cârciuma de peste drum, care la alte cârciumi. Măi băieţi, dar îndemnizaţia o vreţi?

Picoteală!
Cum, de la o vreme, şedinţele Consiliului judeţean Vâlcea sunt cam lungi, pe unii îi mai apucă picoteala. Domnul este consilierul PNL Gabriel Tomescu. Ei, să nu insistăm, se întâmplă şi la case mai mari. Nani! Nani!

Iarăşi?
Cam multe despre liberali, ia să trecem vizavi! Domnule, se aude că serviciul de legătorie şi arhivare a hârtiilor din Consiliul Judeţean Vâlcea îi va reveni, prin achiziţie pe SEAP, unei firme foarte apropiate unui consilier judeţen PSD. Că vine cu preţul cel mai mic, ce să vezi! Întrebare: bă, ăştia, care vă pricepeţi la toate, vouă nu vă e ruşine? Stimaţi PSD-işti de rând, sunt unii în partidul ăsta care contribuie cu o mână şi ar lua cu zece.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ