Primăvara începe cu un zâmbet

Vrei sa începi primăvara frumos? Atunci, hai să ajutăm un bobocel să înflorească şi să crească aşa cum merită!

0

Povestea Evei Gabriela, diagnosticată cu encefalopatie severă cu regres neuro-psiho-motor restant o ştiti deja. Micuţa încă are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, tocmai de aceea părinţii au încercat să strângă bănuţii necesari pentru recuperare prin diverse mijloace. De data aceasta, ne invită la teatru. „Ghiocelul nostru ce a răsărit în data de 15.09.2015 se numeşte Popescu Eva Gabriela, iar pentru a putea să se bucure de fiecare primăvară de acum încolo are nevoie de susţinerea celor din jur”, a declarat tatăl fetiţei, Mihai Popescu.
Frumoasa fetiţă s-a dezvoltat normal până la vârsta de un an, apoi aceasta s-a infectat cu bacteria Escherichia coli, în urma căreia a fost diagnosticată cu encefalopatie severă cu regres neuro-psiho-motor restant, opistotonus cu arcuire severă greu reductibilă, deficit motor de tip tetraparetic-tetraplegic spastic. Cu alte cuvinte, micuţa suferă de afectare severă a întregului creier, urmare a leziunilor profunde determinate de toxinele microbiene care au provocat sindromul hemolitic uremic. Manifestări de tip contracturi generalizate la nivelul întregii musculaturi; regres în dezvoltarea neuro-psiho-motorie – o reîntoarcere la vârsta unui bebeluş de câteva luni cu lipsă de înţelegere, de reacţie, cât şi dificultate majoră în a înghiţi, copilul rămânând cu reflexele primare înnăscute şi pierzând reflexele dobândite pe care le avea până la momentul îmbolnăvirii.

O mână de ajuror vine şi din partea vedetelor
Fiindcă reuşeşte să cucerească inimile tuturor celor care intră în contact cu ea, mai multe vedete naţionale s-au alăturat şi ele evenimentului caritabil ce urmează a se desfăşura la Teatrul Naţional “Marin Sorescu” din Craiova, în data de 28 februarie 2017, începând cu orele 19:00.
*Adi Cristescu, Oana Radu şi Cezar Ouatu – muzică
* Luca Valentin – flair
*Improvisneyland – teatru de improvizaţie
*Radu Bucalae şi Cristian Popesco – stand-up
*Ciprian Ogarcă – bruschete şi gustări pentru spectator. Preţul biletului este de 35 lei, iar cei care doresc să doneze o pot face în conturile de mai jos.
Cont în Lei RO43 INGB 0000 9999 0556 0371 deschis la ING BANK, pe numele POPESCU EVA – GABRIELA
Cont în Euro RO39 INGB 0000 9999 0142 1259 deschis la ING BANK, pe numele Popescu Mihai – Daniel
Cont în Lire Sterline UK sort code 77-65-76, account number 01380768 deschis pe numele Chimoiu Cristina-Elena (mătuşa Gabrielei).

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ