Porţia de venin
Adrănel Cotescu, un liberal la mâna PSD-ului

0

PNL Vâlcea a obţinut la alegerile parlamentare „zdrobitorul“ scor de 19,6%, aşa că au început frăsunelile şi speculaţiile în privinţa înlocuitorul liderului organizaţiei judeţene, Cristian Buican.
Nu ştiu cine va fi persoana providenţială care să scoată partidul din acest procent ruşinos. Însă, în mod cert, ştiu cine NU poate fi: ex-senatorul Adrănel Cotescu.
Motivul: omul are o vulnerabilitate indubitabilă. Aceasta este postul său de director în Ministerul Dezvoltării care, conform legii, i-a fost păstrat în toată perioada în care a activat ca parlamentar, începând cu anul 2012. N-am auzit ca domnul Cotescu să anunţe că nu se va mai întoarce acolo şi nu cred că o va face. Este prea lacom, nu va rezista tentaţiei unui salariu colosal şi avantajelor aferente.

Numai că de la înălţimea celor 55 de procente, PSD-ul este Doamne-Doamne! Prin urmare, la El e voinţa!
Conştient că ar putea rămâne pe dinafara Raiului, Cotescu aadus nişte incantaţii programului de guvernare social-democrat, încă din faza în care Liviu Dragnea nici nu îl terminase bine de citit în faţa pământenilor. Şi nu a făcut-o în sihăstrie, ci a sunat presa! Căci dacă nu auzea Cine trebuie, la naiba cu toată osârdia lui Adrănel!

Dacă ar fi rămas doar un liberal vulnerabil din cauza acestui post pentru care s-ar fi putut lupta cu demnitate, şi nu i-ar fi curtat pe pesedişti până şi de lângă porcul de Crăciun, de unde le-a trimis nişte mesaje subliminale, Cotescu putea avea o şansă, la conducerea PNL Vâlcea. Poate suporta un partid, oricare ar fi, un lider la mâna duşmanului?

Morală de sezon: Şi cu şunca-n pod şi cu sufletul în Rai s-ar putea să nu se poată!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ