Foarte mulţi dintre noi dăruim de Sărbători bunuri la cei mai puţin norocoşi. Este un gest creştinesc şi omenesc. Dar toate acestea au doar valoare materială! Într-adevăr, alintă multe suflete, dar sunt şi suflete care au nevoie şi de alt tip de dăruire!
Sunt oameni care în aceste zile de Sărbătoare sunt pe patul de spital. Sunt oameni care se roagă pentru încă o zi, pentru o picătură de sânge! Tu poţi salva un suflet, sângele pe care tu îl poţi dona poate salva şi alinta o viaţă.
Sunt copii care îşi doresc de la Moş Crăciun sânge! Dăruirea nu constă numai în bucurii materiale, ci şi în speranţa la viaţă pentru copiii care acum trăiesc alături de familiile lor cu sufletul în aşteptare.
Un leu din 1.000 de lei îi putem dărui cei mai mulţi dintre noi, dar a dărui din sângele tău pentru ca un suflet de copil sau de adult să fie salvat este cu adevărat un gest creştinesc şi de suflet. Gândeşte-te că faptele bune, de suflet, nu înseamnă doar cadouri materiale!

Crucea Roşie Dolj, împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Dolj şi Palatul Copiilor, vă aşteaptă marţi – 27 decembrie, între orele 08.00 și 13.00, la Palatul Copiilor, pentru a da viaţă prin sânge!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ