Indiscreții de Vâlcea

0

Eu cu cine-am votat?
Un taximetrist din comuna Budeşti susţine că a votat cu PNL. “Am făcut-o pentru primarul nostru, dar şi pentru domnul… Jurcan”, zice omul. Când i se spune că Dorel Jurcan nu mai e la liberali, ci a plecat la PRU, omul are un moment de cumpănă: „Fugi de-aci!”

Domnu’ Lovin, zi curat, câte zile ai prestat?
Domnule, ce să vezi, liderul ALDE, venerabilul Dumitru Lovin, are şanse maxime să ajungă deputat. Dacă va reuşi, este de aşteptat să se şi ducă la lucru. Căci la Consiliul Judeţean Vâlcea, unde încă este consilierul preşedintelui, a prestat campanie electorală la zi şi serviciu la F.F. Banul statului, ce contează!

Dus la biserică!
Cine zice că administratorul judiciar al CET Govora, celebrul avocat Remus Borza, de acum deputat ALDE, nu e dus la biserică, se înşală. Pe pagina sa de facebook există o postare în care cântă „Vin colindătorii”, într-un lăcaş de cult. Bună voce!

Victoraş, iar eludaşi?
Lucră universul cum lucră, dar mai ales electoratul, şi Victor Stănculescu de la PNL nu intră în Parlament. Şi mai şi demisionă din funcţia de consilier judeţean! Simţind că nu-i a bună şi că nu are şanse la Cameră, se suci şi se ceru din nou în CJ, unde, cică, va fi readmis. Ce generozitate pe pesedişti, oare, cu ce preţ? Victoraş, faci ce faci şi eludezi profesia, iar PNL nu mai e ce-a fost! Du-te la barou, Victoraşule, parcă erai avocat. Sau nu?

Oare?
Surse din PSD Vâlcea infirmă zvonul că va fi retras unul dintre cei trei deputaţi câştigători pentru a i se face loc lui Eugen Neaţă, aflat pe locul 4 şi care nu a intrat în Parlament. Oare, ce i se pregăteşte bun lui Neaţă? Căci, pentru acesta, a pus umărul primarul Mircia Gutău, contribuind, implicit, la gloria pesedistă.

Raluca Turcanu face, deja, victime
Dezamăgit că la conducerea interimară a PNL a fost numită Raluca Turcanu, Robert Schell, primarul din Brezoi, a postat pe pagina sa de facebook următorul mesaj: „M-am înscris în P.N.L. în 1991. Niciodată, cât mi-a fost de greu, nu m-am gândit să plec. Dar acum… Chiar Raluca Turcanu… Nu sunt misogin, dar nu mă mai regăsesc în P.N.L.” Voila!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ