Craiova răpune campioana

0

Contestat din toate părţile, cu transferurile blocate şi cu un lot nu din cel mai de soi, Mulţescu începe să arate că poate face performanţă la Craiova. Este un început, sunt doar două victorii, dar mult mai important decât asta este jocul prestat de CSU sub comanda sa. Un joc în viteză, un joc vertical pe poartă, un joc ce aminteşte de perioada frumoasă când Alessanco şi Crăciunescu erau la cârma Craiovei.
Ultima victimă a oltenilor a fost nimeni alta decât campioana României. Astra Giurgiu este în acest sezon foarte departe de ceea ce arată în campionatul trecut, însă lipsa lui Şumudică din anturajul echipei pare mai importantă decât se credea iniţial.
Craiova a început în forţă şi a avut prima ocazie încă din minutul 4, prin Kay. După numai un sfert de oră, Nuno Rocha se desprinde din marcaj şi deschide scorul pentru olteni. Astra echilibrează forţele în teren şi Daniel Niculae egalează în minutul 29, reaprinzând speranţele gazdelor. Pauza o găseşte însă tot pe Craiova în avantaj, deoarece Măzărache reia cu capul din apropiere şi îi face pauza mult mai liniştită lui Mulţescu.
Mitanul secund îi găseşte tot pe oaspeţi la controlul jocului şi numai imprecizia lui Băluţă, Măzărache şi Nuno Rocha îi face pe olteni să nu se desprindă pe tabela de marcaj. Astra este incapabilă să reacţioneze şi termină acest meci în corzi, reuşind contraperformanţa să nu cunoască gustul victoriei în primele trei jocuri ale acestui campionat.
Cu o echipă muncitoare, cu un antrenor experimentat ce sperăm că nu va încheia aventura pe plaiuri olteneşti cu certuri şi reproşuri în presă, cu o conducere net superioară faţă de cea din sezonul trecut şi cu un stadion superb ce stă să vină, Craiova pare capabilă să fie surpriza acestui campionat, iar când linia se va trage la finalul lui, Craiova să fie cât mai aproape de primul loc.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ