Scandalul de la Calopăr continuă. Un consilier PSD, surprins în posesia mai multor cărți de identitate ale unor cetățeni din comună

0

Scene incredibile pe străzile comunei Calopăr, devenită, în ultimele 48 de ore, un adevărat câmp de bătălie între adversarii politici. PNL Dolj a tras încă de sâmbătă – 8 iunie un semnal de alarmă în legătură cu practicile ilegale folosite de reprezentanții PSD, care încercau să se asigure că vor controla votul cetățenilor. Mai exact, liberalii au spus că, în Calopăr, oamenilor li se oferă bani pentru a preda cărțile de identitate unor persoane din anturajul candidatului PSD, Daniel Bobin.
Imaginile filmate azi par să confirme acuzațiile aduse de către peneliști. În ele se vede cum Gheorghe Ungureanu, consilier local PSD, era în posesia mai multor cărți de identitate. Când este confruntat, acesta a încercat să fugă cu mașina, rănind o persoană care a încercat să-i smulgă din mână cărțile de identitate. Se pare că acestea urmau a fi folosite în secția de votare din satul Panaghia. Ulterior, mai multe persoane susțin că reprezentantul PSD ar fi încercat să-l lovească cu mașina pe cel care l-a urmărit și filmat, iar între ei a izbucnit un conflict. Acest lucru va fi însă lămurit de către au polițiștii care au fost chemați la fața locului.

Facebook Comments