Comunicat de presă
PNL Dolj: PSD, tactici murdare pentru a influența alegerile din Pielești

PNL Dolj respinge cu fermitate acuzațiile lansate de PSD Dolj la adresa candidatului liberal la Primăria Pielești, Dan Viorel Dică.

0

„Într-o încercare disperată de a deturna atenția de la declarațiile scandaloase ale candidatei lor, Aurelia Filip, care a spus despre cetățenii din Pielești: „Mi-am făcut o groază de nervi pe coclaurile alea cu toți nespălații. Mă doare capul când mă gândesc. Toți bețivii și toate țărăncile… Puțeau.. Se îngrămădeau în poze… M-am abținut cu greu.”, și de la iminenta lor înfrângere în alegerile de astăzi, PSD a recurs la tactici murdare de intimidare și manipulare. (Declarațiile scandaloase ale candidatului PSD apărute în spațiul public: https://youtu.be/fiWwBXmpZzM?si=VOh2eEjBmOEyWsy7).
Acuzațiile lansate de PSD sunt complet neîntemeiate și reprezintă o încercare disperată de a discredita un candidat onest și respectat în comunitate. Dan Viorel Dică a clarificat situația și a transmis un mesaj puternic celor care se dedau la aceste tactici murdare, specifice PSD: „Mă rog Bunului Dumnezeu ca una din candelele așezate la mormintele taților noștri, Mircea și Virgil, frați, unde am fost însoțit de vărul meu primar (întâmplător, candidat la Primăria Pielești) să lumineze mințile și sufletele întunecate de ură, prostie și primitivism. Am fost urmăriți, filmați și fotografiați de la poarta casei lui la cimitir și înapoi. Filmulețul a fost apoi distribuit însoțit de un text calomnios, fără niciun fel de acoperire în realitate. Am sesizat poliția imediat după această întâmplare cu adânci conotații grotești, păstrând înregistrate numerele de înmatriculare ale mașinilor care ne-au urmărit!”
Este inacceptabil ca PSD să folosească astfel de metode de intimidare, monitorizând fiecare mișcare a candidatului nostru și încercând să creeze false impresii prin manipularea opiniei publice. Acest comportament denotă disperarea PSD de a câștiga prin orice mijloace, în contextul în care candidata lor nu reușește să obțină încrederea și sprijinul electoratului din Pielești.
PNL Dolj face apel la autorități să investigheze de urgență aceste acuzații nefondate și să ia măsuri împotriva celor care încearcă să deturneze procesul electoral prin hărțuire și intimidare. De asemenea, solicităm respectarea decenței și a valorilor democratice în această perioadă crucială pentru comunitatea din Pielești. Ne exprimăm încrederea că alegătorii din Pielești știu adevărul și vor alege un candidat care își bazează campania pe integritate, onestitate și respect față de valorile comunității. Dan Viorel Dică rămâne dedicat servirii cetățenilor din Pielești cu corectitudine și transparență, iar noi îi suntem alături!“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments