Lupta aprigă pentru Primăria Călimănești se mută la poliție

Cici Mesea, unul dintre cadidații PSD pentru Consiliul Local al orașului Călimănești, a depus plângere la IPJ Vâlcea, acuzând că suținători ai primarului în funcție i-au clonat contul de facebook pe care îl folosesc „în scopuri murdare”.

0

Cici Mesea afirmă că paginile de facebook false denumite„ Cicică Băiat Drăguț Cicică”  și „Cici Mesea”i-au adus  grave prejudicii de imagine în comunitate și au fost ticluite pentru a-l compromite pe el și echipa PSD, care se află foarte aproape de o victorie binemeritată în Călimănești. În plângerea înregistrată la IPJ Vâlcea(foto) Mesea arată că, în numele său, de pe unul dintre aceste conturi  false „au fost proferate injurii și amenințări la adresa mai multor persoane”.

Infracțiune

Potrivit unei decizii a Inaltei  Curți de Casație  și Justiție din anul 2021 ”Fapta unei persoane de a deschide şi utiliza un cont pe o reţea de socializare pe numele unei alte persoane, unde sunt postate fără acordul acesteia informaţii, fotografii şi imagini video este infracțiune”.

Facebook Comments