PNL Dolj i-a stabilit adversarul evazionistului de la Cârcea

Liberalii au decis să-l arunce în lupta pentru fotoliul de primar al comunei Cârcea pe Constantin Neagu, un economist cu o carieră solidă care în ultimii patru ani s-a luptat cu administrația pesedistă, condusă de celebrul Valerică Pupăză, un personaj extrem de controversat, de numele căruia se leagă numeroase afaceri extrem de dubioase.

0

„Născut în anul 1977 în localitatea Cârcea, Constantin Neagu este căsătorit și are doi copii, fiind un familist convins. Constantin Neagu este un om dedicat și respectat, cu o carieră profesională solidă și valori puternice care îl ghidează în tot ceea ce face. Absolvent al Facultății de Economie si Administrarea Afacerilor, având specializare în managementul financiar-contabil, Constantin Neagu își desfășoară activitatea ca economist în cadrul CNAIR și este consilier la primul mandat în cadrul Consiliului Local Cârcea. În cadrul candidaturii sale din partea Partidului Național Liberal, Constantin Neagu își propune să aducă o administrație transparentă și eficientă în Primăria Cârcea. Una dintre ideile principale pe care vrea să le implementeze este luarea deciziilor privind cheltuirea bugetului local în colaborare strânsă cu consiliul local și cu reprezentanții comunității din fiecare zonă a comunei, într-un mod transparent și participativ.

Cu principii solide precum onestitatea, decența și respectul față de oameni, Constantin Neagu este hotărât să servească comunitatea sa și să aducă schimbările necesare pentru o viață mai bună pentru toți locuitorii din Cârcea. Sub conducerea sa, Primăria Cârcea poate să devină un exemplu de transparență, eficiență și implicare comunitară.  
Ne angajăm să-l susținem în eforturile sale și să lucrăm alături de el pentru a implementa principiile liberale în administrația locală și pentru a aduce schimbarea de care Cârcea are atâta nevoie“, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială a PNL Dolj.

Pupăză, evazionist cu acte-n regulă

Devenit celebru la nivel național în urma afacerii depozitului LIDL, construit chiar lângă radarul Ministerului Apărării Naționale, parte a rețelei NATO, Valerică Pupăză a căpătat recent și „ștampila“ de evazionist după ce procurorii doljeni au deschis un dosar în care au arătat cum edilul din Cârcea și soția sa au prejudiciat bugetul de stat cu aproape 200.000 de euro, reprezentând impozitul pe venit și contribuții la asigurările sociale aferente sumei obținute în urma vânzării unei suprafețe de 4,6 hectare de teren către retailerul german. Speriați de perspective, soții Pupăză au încuviințat să achite rapid suma datorată, plus o majorare de 20%, ceea ce a dus la clasarea dosarului.

Facebook Comments