Ionuț Stroe (PNL): „Sunt mulți cei care își doresc ca proiectul european să eșueze. Alegerile care urmează sunt șansa să arătăm că viitorul nostru rămâne unul democratic și liber“

Deputatul PNL Ionuț Stroe afirmă că Partidul Popular European este cea mai puternică forță politică din Europa, astfel că dezbaterile care au loc la Congresul organizat în aceste zile la București sunt cruciale pentru viitorul Uniunii. El a precizat însă că sunt mulți cei care își doresc ca proiectul european să eșueze, de aceea alegerile din iunie sunt extrem de importante.

0

„Viitorul Europei se decide în aceste zile la București, la Congresul PPE. Avem la București 13 șefi de state și guverne din întreaga Europă și peste 1.500 de delegați din 44 de state, care vor participa la dezbateri cruciale despre viitorul Europei. (…) Congresul PPE este parte a unei strategii prin care PNL a încercat să promoveze interesele României la nivel european. PPE a fost și este motorul Europei moderne, cea mai puternică forță politică din Europa. Sunt mulți cei care își doresc ca proiectul european să eșueze, sunt mulți cei care își doresc ca Europa sigură, prosperă și modernă să eșueze. Alegerile care urmează sunt șansa noastră, a oamenilor care înțeleg importanța pe care Uniunea Europeană o are, să le arătăm că viitorul nostru rămâne unul democratic și liber.
Aseară, PPE a votat în unanimitate pentru aderarea completă a României în Spațiul Schengen. Este o promisiune pentru care PNL s-a luptat și pe care românii o primesc chiar acasă, în capitala noastră“, a scris, pe pagina sa de facebook, Ionuț Stroe.

Facebook Comments