Ringo Dămureanu: „AUR trebuie să preia guvernarea în 2024. Blocul antiromânesc PSD-PNL răspunde la ordinele din afară împotriva intereselor naționale“

Deputatul Ringo Dămureanu a susținut joi, în cadrul unei conferințe de presă, că AUR trebuie să preia guvernarea în 2024. El susține că alianța PSD-PNL, pe care-l cataloghează a fi un „blocul antiromânesc“, răspunde doar la ordinele primite din afară țării, ordine despre care spune că sunt împotriva intereselor naționale. Parlamentarul a precizat că tot mai mulți români vin către AUR, partid care se apropie de numărul de 100.000 de membri.

0

„În decembrie 2019, în Capitala Marii Uniri, Alba Iulia, la 30 de ani de la Revoluția din 1989, apărea pe scena politică din România Alianța pentru Unirea Românilor, mișcarea ce avea să schimbe cu totul peisajul politic, spre a da speranță românilor. În decembrie 2020, AUR a intrat în Parlament prin votul românilor, cu o pondere semnificativă: 10%. În acea zi, de 6 Decembrie, structurile statului s-au opus parcursului democratic și au atacat AUR chiar în ziua alegerilor. (…) AUR nu a încălcat niciodată legea, din contra, susține Constituția, susține Statul de drept, dar este împotriva sistemului ticălos care întoarce împotriva cetățenilor instituțiile și legile“, a declarat Dămureanu.
El a mai spus AUR a organizat, în urmă cu câteva zile, un congres extraordinar la Alba Iulia, iar concluzia evenimentului a fost ca AUR trebuie să preia guvernarea anului viitor. „Peste 500 de membri AUR din toată județele țării au participat, pe 2 decembrie, la Alba Iulia, la Congresul Extraordinar al Partidului. (…) Toți cei prezenți au ajuns la concluzia că, sprijinit de români, AUR trebuie să preia guvernarea în 2024. Nu mai avem timp de pierdut, pentru că blocul antiromânesc PSD-PNL, ajutat de UDMR, răspunde rapid la ordinele din afară împotriva intereselor naționale. În câțiva ani, dacă vor rămâne la putere, nu va mai exista speranță în România și nu vom mai avea ce salva. Acum e momentul să redăm României locul de cinste în Europa, să redăm românilor locul de cinste în Uniunea Europeană. Să le arătăm tuturor că țara asta poate fi guvernată de noi, de români, și că putem fi cinstiți și muncitori, fără a avea interese ascunse precum ceilalți de până acum“, a afirmat deputatul, care a adăugat că tot mai multe personalități din România vin alături de AUR. „Pentru că vin din ce în ce mai mulți membri în AUR și ne apropiem de numărul de 100.000 de membri, pe 1 decembrie, la Alba Iulia, s-au acordat și 5.000 de diplome membrilor fondatori, care, neștiind atunci că AUR va intra în Parlament, neștiind că AUR va deveni principala forță politică a românilor, neștiind care va fi viitorul, și-au jertfit timpul și resursele pentru un ideal, pentru un crez“, a spus Dămureanu.

Printre românii care au ales să se alăture AUR se află și actrița craioveancă Ramona Bădescu. „Ramona Bădescu, o reprezentantă a românilor din afara granițelor, ni s-a alăturat în lupta pe care o ducem pentru țară și pentru românii de pretutindeni. Aceasta a sosit la Alba Iulia, la Congresul AUR, și a subliniat că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa, pentru că românii care sunt în afara granițelor au nevoie de sprijin. Trăind de 33 de ani la Roma, departe de țară, cunoaște foarte bine problemele pe care le întâmpină frații și surorile noastre peste hotare și este gata ca, alături de noi, să pună umărul la clădirea unei Românii unită, prosperă și pregătită să își recupereze milioanele de cetățeni plecați peste hotare“, a conchis Ringo Dămureanu.

Facebook Comments