Consiliul Local Râmnicu Vâlcea se întrunește în şedinţă extraordinară în data de 13.09.2023

Consilierii locali din Consiliul Local Râmnicu Vâlcea sunt convocați în şedinţă extraordinară la data de 13.09.2023, ora 11.00. Pe ordinea de zi sunt înscrise patru proiecte de hotărâre. Toate vizează rectificări de buget.

0
  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2023 – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.
  2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Teatrul municipal ”Ariel” pentru anul 2023 – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.
  3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Filarmonica ”Ion Dumitrescu” pentru anul 2023 – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.
  4. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Sport Club Municipal pentru anul 2023 – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.

Ședința se va desfășura prin participarea fizică a membrilor Consiliului Local. 

Facebook Comments