Sport flux. Regula U21, bătută în cuie

0

Craiova a votat la două mâini împotrivă
Săptămâna trecută, în cadrul Adunării Generale a LPF, s-a discutat propunerea înaintată de FCSB pentru eliminarea regulii, atât de controversate, care obligă echipele Ligii I să aibă în teren minimum un jucător sub vârsta de 21 de ani. În afară de FCSB, doar șase echipe au susținut propunerea: Universitatea Craiova, FCU Craiova 1948, CFR Cluj, FC Botoșani, Hermannstadt și Poli Iași. Farul Constanța și Sepsi Sf. Gheorghe s-au abținut, astfel că regula U21 rămâne bătută în cuie.

Cristina Neagu în echipa ideală a EHF
Gala vieneză din 26 iunie a Premiilor de Excelență ale Federației Europene de Handbal a desemnat-o pe Cristina Neagu, inter stânga la CSM București, în echipa ideală a EHF EURO 2022. Norvegia a dominat premiile la feminin cu patru jucătoare. În altă ordine de idei, la viitoarea ediție a Ligii Campionilor, CSM București va evolua în Grupa A alături de Gyor, Brest, IK Savenhov, Odense, Buducnost, Bietigheim, SC Schalfler. La rândul ei, Rapid, va juca în Grupa B din care mai fac parte Team Esbjerg, Metz, Vipers Kristiansand, FTC – Rail Cargo Hungaria, Zaglebie Lubin, Krim Ljubljana și Ikast Handbold.

8 iulie, Supercupa României
La startul partidei de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești se vor alinia Farul Constanța, câștigătoarea Ligii I, și Sepsi Sf. Gheorghe, care și-a adjudecat Cupa României Betano ediția 2022-2023.

Simona Halep a fost audiată
După opt luni de așteptare, Simona Halep (31 de ani) s-a fost audiată miercuri și joi, la Londra, în fața celor de la Sports Resolutions. Decizia va fi comunicată în curând, iar în termen de 21 de zile Simona se poate adresa, dacă va fi cazul, Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Acuzată de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului de faptul că pașaportul biologic ar conține valori suspecte, tenismena noastră a contracarat: „Trei experți renumiți la nivel mondial au concluzionat în mod clar că testul meu de sânge are valori normale”.

Facebook Comments