Indiscreții de Vâlcea

0

Quod erat demonstrandum!
Prefectul de Vâlcea, discurs la Ziua Drapelului Național. „Drapelul tricolor este simbolul național care i-a inspirat pe români în momente grele ale istoriei, este simbolul care NU NE UNEȘTE în jurul valorilor democrației și libertății și pe care oricât de departe am fi, îl PURTĂM MEREU ÎN SUFLET!

Iar ofițereasa de la Garnizoană zice: „Suntem azi la Ziua comemorării eroilor”. Quod erat demonstrandum!

Gery Dumitru Bușe pleacă la AUR
Cunoscutul Gery Dumitru Bușe, de la Horezu, în prezent consilier local PSD, ar urma să demisioneze din partid în curând. Gery Bușe va conduce filiala AUR din Horezu și, după toate probabilitățile, va candida și la primărie. Hopa!!

Candidat surpriză la PSD?
Prin Vaideeni se discută că primarul Achim Daniel Băluță (PSD) ar putea candida anul viitor pentru Camera Deputaților. Dacă ar fi așa, pe cine va sacrifica Constantin Rădulescu? Pe Daniela Oteșanu? Pe Eugen Neață? Că doar n-o să-l dea deoparte pe Ovidiu Popa!

Nimic!
Cu tupeu-i incomensurabil, Emilian Frâncu, fostul primar al Râmnicului, se laudă pe facebook cu concursul de soluţii „Reorganizarea şi amenajarea spaţiului public central din municipiul Râmnicu Vâlcea”. Adică investiția pentru care a făcut pușcărie pentru luare de mită. E clar, omul acesta nu a învățat nimic din palmele pe care i le-a dat viața. Nimic!

Facebook Comments