Drumul Județean 643 B, din zona de sud a județului Vâlcea, a fost modernizat în întregime

Au fost finalizate și recepționate lucrările la DJ 643 B, unul dintre cele mai lungi și mai circulate drumuri județene din sudul județului Vâlcea. Drumul străbate șase comune, are circa 2.000 de accese la gospodării și a fost finanțat din fonduri guvernamentale în valoare de cca 12 milioane euro, prin Programul Național pentru Dezvoltare Locală II.

0

„Un nou drum județean, modernizat de la un capăt la altul! S-au finalizat lucrările de modernizare a DJ 643 B! Le-am promis vâlcenilor că vom moderniza și unul dintre cele mai frumoase și circulate drumuri din zona de Sud a județului nostru – DJ 643B – și am reușit să ne ținem de cuvânt. La Roești, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor la acest obiectiv de investiții. De acum, drumul județean care pornește din Diculești, traversează Valea Mare, Măciuca, Stănești, Lădești și ajunge la Roești, este modernizat de la un capăt la altul.
Platforma drumului a fost asfaltată pe întreaga sa lungime de cca 36 km, s-a intervenit cu lucrări complexe la podurile aflate pe traseu și au fost realizate ziduri de sprijin, rigole betonate și podețe de acces către proprietăți. Realizarea acestui proiect a fost posibilă și datorită faptului că am obținut fonduri guvernamentale în valoare de cca 12 milioane euro, prin Programul Național pentru Dezvoltare Locală II.

Le mulțumesc primarilor din zonă pentru sprijinul acordat în realizarea acestui proiect, precum și locuitorilor care au dat dovadă de înțelegere pe tot parcursul lucrărilor. De asemenea, le mulțumesc colegilor mei din Consiliul Județean Vâlcea care au muncit mult la documentația aferentă proiectului, precum și constructorului pentru că a realizat o lucrare de calitate. Pot spune că, prin finalizarea acestui proiect, am mai făcut un pas important spre obiectivul nostru: modernizarea întregii infrastructuri rutiere județene”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea, luni, la inaugurarea lucrărilor.

Facebook Comments