Vâlcea: Tunelul de acces în Salina Ocnele Mari a fost asfaltat

Tunelul de acces de 1,4 kilometri în Salina Ocnele Mari, precum și parcarea auto din exterior, au fost asfaltate și date recent în folosință. Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a precizat că lucrările au fost realizate în 25 de zile, de RAJDP Vâlcea.

0

„O nouă lucrare, finalizată de RAJDP Vâlcea: asfalt… pe sare, în Salina Ocnele Mari! Am acceptat cu mare drag invitația directorului Exploatării Miniere Râmnicu Vâlcea, Cristian Miu, de a participa joi, 11 mai, la inaugurarea lucrărilor de asfaltare a zonei de acces în Salina Ocnele Mari. Sunt bucuros că aceste lucrări de o complexitate ridicată au fost realizate, într-un timp record, de doar 25 de zile, de colegii drumari de la RAJDP Vâlcea. Investiția realizată aici a presupus asfaltarea în exteriorul salinei, a parcării, precum și a tunelului de acces, în lungime de 1,4 km. De precizat că asfaltarea în această zonă este de trei tipuri: pe strat suport sare, beton și asfalt.
Îi felicit pe drumarii RAJDP, care au lucrat în condiții speciale, pentru ca lucrările să fie de calitate și finalizate într-un timp foarte scurt. Salina de la Ocnele Mari este unul dintre cele mai căutate obiective turistice din județul Vâlcea, iar finalizarea acestui proiect înseamnă îmbunătățirea condițiilor de trafic și, implicit, creșterea numărului de turiști care vizitează stațiunea Ocnele Mari”, potrivit președintelui CJ Vâlcea.

Facebook Comments