Un tânăr a murit după ce şi-a dat foc în zona unei școli din Râmnicu Vâlcea

Un tânăr care ar avea în jur de 19 ani a decedat marţi dimineaţă după ce şi-a dat foc în fața unui bloc situat vizavi de Colegiul Economic din Râmnicu Vâlcea .

0

Pompierii militari vâlceni au precizat că la sosirea echipajelor bărbatul era cuprins de flăcări şi nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.  „În  această dimineaţă, prin apel la 112, la ora 08:54, am fost informați despre faptul că o persoană s-a autoincendiat, în zona Liceului Economic, în municipiul Râmnicu Vâlcea. La  faţa locului s-au deplasat imediat  o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, precum şi o ambulanţă cu medic aparţinând SAJ. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la faţa locului”, potrivit purtătorului  de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Conform primelor cercetări, tânărul ar fi fi cumpărat circa 1,5 litri de benzină de la stație de combustibil din zona Kaufland din Râmnicu Vâlcea,  a ajuns apoi în cartierul Lenin-Sud al  orașului, a intrat într-un bloc, apoi a ieșit  și-a dat foc. Cazul este cercetat de poliţişti care încearcă acum să afle identitatea bărbatului şi motivul pentru care a recurs la acest gest.

Facebook Comments