Ringo Dămureanu, contra legii orașelor – țarcuri: De la „legătura lui Mihai” am ajuns la legătura lui Nicu și Marcel!

Parlamentarul de Dolj cataloghează proiectul propus de majoritatea guvernamentală drept unul de inspirație ceaușistă, îndreptat împotriva drepturilor și libertăților cetățenești.

0

„Guvernarea Nicu și Marcel (sprijinită de USR) a trădat poporul român la cel mai înalt nivel, votând în comisiile parlamentare legea Orașelor-țarcuri, ”de 15 minute”!, susține deputatul AUR, care a precizat că deși partidul pe care îl reprezintă a reușit, într-o primă etapă, retrimiterea la comisiile raportoare a acestui proiect de lege, propus de către Guvernul toxic PSD-PNL-UDMR, documentul și-a reluat în pripă traseul trecând ca prin brânză prin procedurile parlamentare.

            „În comisiile parlamentare nu au existat însă dezbateri serioase, parlamentarii PSD, PNL, UDMR și USR nevrând să asculte niciun fel de argumente, ba mai mult, nu au vrut nici măcar să acorde cuvântul societății civile pentru a se exprima pe această temă. PSD-PNL-UDMR și USR au votat în Comisiile parlamentare fără niciun fel de reținere ”pentru” proiectul care transformă orașele românești în adevărate închisori urbane. AUR a fost SINGURUL PARTID CARE A VOTAT ÎMPOTRIVA ORAȘELOR-ȚARCURI!            PLx 47/2023, legea „Orașelor de 15 minute”, nu face decât să instituie ghetoizarea și închisoarea urbană pentru cetățeni. Acest lucru nu a contat pentru ceilalți parlamentari. PLx 47/2023 face parte din seria de legi malefice, antinaționale, anti-familie, anti-români, pe care coaliția de guvernare le promovează. Ea face parte din același calup de legi ca și celelalte: PLx 143, 144 și 145 care afectează proprietățile și copiii României”, a declarat deputatul AUR, la conferința de presă a AUR Dolj.

Parlamentarul de Dolj cataloghează proiectul propus de majoritatea guvernamentală drept unul de inspirație ceaușistă, îndreptat împotriva drepturilor și libertăților cetățenești.

            „Nostalgicii lui Ceaușescu pot să se bucure. Prin acest proiect se instituie un control total al Statului asupra modului în care cetăţenii se deplasează în oraşe, ba chiar şi asupra spaţiului de locuit, numărului de mașini, a parcărilor și a locurilor acestora şi chiar asupra numărului de rezidenţi la hectar. La fel ca și în cazul PLx 145 sau PLx 143, și această lege folosește cuvinte frumoase și complicate, dar este foarte nocivă. Proiectul de lege propus de Guvern ne va duce la un fel de „închisoare” urbană, la imposibilitatea de a ne deplasa. Va duce la impunerea transportului în comun sau alternativ și va face aproape imposibilă deținerea de către fiecare familie de români a unui autoturism personal, cu care să se poată deplasa liber. Legea „oraşului de 15 minute”, va lega oamenii de glie, distrugându-le libertatea de circulație și ce a mai rămas din visul lor pentru deplasări sau călătorii”, a mai spus Ringo Dămureanu.

Aur, în miting la București pe 6 mai!

RIngo a fost secondat la deputatul Daniel Gheba, fost USR, care s-a alăturat criticilor la adresa politicii legislatve a Guvernului, atacând și alte proiecte, fie că era vorba de reglementarea guvernanței corporative, a executărilor silite or a altor aspecte. Proaspătul membru AUR Dolj a reluat și mesajul public de susținere a mitingului pe care AUR îl organizează la București, pe 6 mai. „Proiectul PL-x nr. 144/2023, adoptat de Senat, urmărește  modificarea şi completarea legii executorilor judecătoreşti și va permite ca românii și proprietățile lor să fie executate silit de orice executor din Europa, inclusiv Elveția, chiar prin e-mail, creând serioase probleme pentru proprietatea privată a românilor. Proiectul PL-x nr. 145/2023, aflat într-o sinistră succesiune cu cele anterioare, și el adoptat de Senat, este un alt măr otrăvit, care declarativ își propune să prevină separarea copiilor de familiile lor, însă în realitate urmărește efectul total opus. Potrivit proiectului, prețul pus de capii Uniunii Europene pe acesta și cele similare este unul fabulos: 30 miliarde euro. Românii vor ieși în stradă sâmbătă, 6 Mai, la porțile Parlamentului, căruia i se va cere să apere și să reprezinte interesul suprem național și legea fundamentală a Țării și să nu îi umilească pe români în propria Țară. Vă așteptăm pe toți alături, să salvăm România!”, a spus Gheba. Potrivit reprezentanților AUR Dolj, aproximativ 200 de membrii ai filialei vor fi prezenți la mitingul de la București.

Facebook Comments