Indiscreții de Vâlcea

0

„Pupăză” ar vrea să cânte din doi tei
Actorul Grig Chiroiu, alias „Pupăză”, propus de PNL Râmnicu Vâlcea pentru candidatura de președinte al CJ Vâlcea, ar vrea să candideze și la Primăria Băile Olănești, localitate în care deține un restaurant. În acest sens, ”Pupăză” ar fi cerut partidului un sondaj pentru a se lămuri dacă are sau nu șanse să câștige. Partidul nu a făcut niciun sondaj deocamdată, dar nici nu respinge ideea acestei candidaturi.

Maestrul și-a dat în judecată discipolul și îi cere daune morale
Gheorghe Gogîrnoiu, fost director al Finanțelor Publice Vâlcea, actualmente consilier al primarului Gutău, l-a dat în judecată pe Virgil Pîrvulescu, pe vremuri discipolul său la ANAF, în prezent viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea. Obiect: „acțiune în răspundere delictuală DAUNE MORALE”. Cine ar fi crezut!

Ghici cine vrea să pună laba pe UZPR Vâlcea
A început frăsuneala pentru interimatul UZPR Vâlcea, ca urmare a decesului lui Nae Dinescu. Se aude că ar fi cu ochii cat farurile de la tractor pe funcția de președinte pușcăriașul Frâncu; ăla care a făcut presa de râs, după ce a trimis niște arhitecți să îi lase șpaga la postul tv. pe care îl patrona din umbră. Slabe șanse, se pregătește deja o revoltă!

Facebook Comments