Vâlcea: 16 oameni care au consumat prăjituri cu marijuana la o petrecere au ajuns la spital

16 oameni cu vârste între 22-53 de ani din Prahova, care se aflau la o petrecere la Restaurant Ramada din Râmnicu Vâlcea, au ajuns sâmbătă seara la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea din cauza intoxocațiilor cu substanțe psihoactive.

0

Surse din spital au declarat că aceștia ar fi consumat prăjituri olandeze care conțineau marijuana și pe care ei le-au adus la petrecere.  Poliția a remis un comunicat care însă nu dă prea multe detalii:

„La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 20:20, Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din municipiu, mai multe persoane acuză stări de rău.

Din primele verificări efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că, în incinta restaurantului se desfășura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău.  

La spital au ajuns mai multe persoane, în vederea efectuării de investigații medicale amănunțite.

În continuare, polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”,  potrivit IPJ Vâlcea.

Facebook Comments