Deputatul Neaţă: „Sunt concentrat pe acţiuni legislative care să-i ajute pe colegii din administraţia locală, regională şi naţională”

„Am încheiat anul trecut cu gândul că fiecare dintre noi poate contribui la reuşita anului care vine făcând lucrurile bune pe care ştim să le facem. M-am gândit inclusiv la mine, la ceea ce pot să fac eu în calitate de politician, de deputat în Parlamentul României, de persoană obişnuită dintotdeauna să ducă lucrurile la bun sfârşit”, potrivit deputatului PSD de Vâlcea, Eugen Neaţă.

0

„Statutul de politician este şi despre planificarea acţiunilor proprii şi despre aducerea lor la cunoştinţa celor care urmează să beneficieze de pe urma lor. Mă refer în primul rând la ceea ce mi-am propus pentru acest an pentru activitatea mea din Camera Deputaţilor. Drumul acţiunii unui parlamentar porneşte din regiunea în care a fost ales. Al meu, din judeţul Vâlcea. Primul gând se îndreaptă către această regiune şi către vâlceni. Acesta este mediul din care îmi culeg principalele idei pentru iniţiativele legislative.
Am o bună planificare a contactelor cu oamenii de aici şi un întreg sistem de lucru cu personalităţi şi cu lideri locali, din administraţie, din politică şi din societatea civilă. Am mai spus-o şi cu alte ocazii, mă bazez în această acţiune şi pe dialogul deschis cu instituţiile de presă locale, cu instituţiile administrative şi cu mediul de afaceri vâlcean.
Anul acesta începe cu o bună planificare a dialogului local. Sunt parlamentar de Vâlcea şi aloc problemelor locale şi regionale o bună parte din timpul şi din efortul meu. Proiectele mele sunt strâns legate şi de acţiunile Partidului Social Democrat şi de planurile sale de guvernare, acum şi în viitorul apropiat. Sunt concentrat pe acţiuni legislative care să-i ajute pe colegii mei implicaţi în administraţia locală, regională şi naţională, în Guvernul României. Fiecare parlamentar poate contribui prin dezvoltarea argumentelor în favoarea iniţiativelor social-democrate şi prin votul propriu la o mai bună administraţie.
Şi, deloc în ultimul rând, mi-am făcut câteva planuri în legătură cu dialogul internaţional în care sunt implicat în mod direct. Am fost în Asia împreună cu grupul de parlamentari pe care îl conduc şi am de continuat câteva proiecte în legătură cu primirea parlamentarilor vietnamezi în România şi cu urmărirea derulării unor proiecte comune. Cred în buna planificare a lucrurilor pe care le fac ca în condiţia esenţială pentru realizarea lor. Acesta este începutul noului an 2023 pentru mine şi am ţinut să îl fac public aşa cum procedez de obicei”, a precizat Eugen Neaţă.

Facebook Comments