Indiscreții de Vâlcea

0

Primarul din Galicea a dat istoria pe Costel al Leanii

Primăria Galicea a organizat în zilele de 28 şi 29 mai o paranghelie  numită „Zilele comunei Galicea”, localitate  în care îşi doarme somnul de veci logofătul Teodosie Rudeanu, sfetnicul domnitorului Mihai Viteazul şi unicul cronicar al domniei lui până în anul 1597. Deşi ziua comunei a fost fondată pe ziua de comemorare a  înaltului  diplomat şi dregător al Ţării Româneşti, manifestările despre acesta au pălit în faţa afişelor cu făcătorul de şuşe Radu Petreanu; bărbatul Leanii  din Vacanţa Mare, cum devine. Până acum se mai organiza câte un simpozion, căci oamenii n-au nevoie doar de circ! De data aceasta, slab, ruşinos de slab!

Băile Govora: Primarului i-ar fi crescut averea în parcul central

Minune: „Primarul Mateescu Mihai este proaspătul proprietar al unui teren şi al unei construcţii în suprafaţă de 240 mp, situate în parcul central al oraşului Băile Govora. Dânsul a dispus dezmembrarea, fără hotărâre de consiliu local (cum ar fi fost legal), a unui teren aflat în domeniul public (parcul central) şi apoi a obţinut Titlul de PROPRIETATE!!! Tovarăşe, la asta chiar nu ne aşteptam… ( secretarul UAT Băile Govora recunoaşte nonşalant că nu au adus această propunere în consiliul local pentru că ar fi picat la vot! Nebunie curată. Tot terenul din jurul chioşcului, amenajat prin fonduri europene, aparţine acum tovarăşului Mateescu Mihai”, a anunţat pe pagina sa de facebook viceprimarul staţiunii, Radu Bărăscu. Ulterior, acesta a venit cu cea de-a doua MINUNE. Primarul Mateescu ar mai deţine un teren lipit de primul, în suprafaţă de 241 mp şi care îngrădeşte accesul spre izvorul Ferdinand. „Acest teren a fost până în acest an domeniul public al UAT Govora, iar acum este proprietate primar Mihai Mateescu. Prin urmare, primarul UAT Băile Govora  are în parcul central al oraşului două terenuri în suprafaţă de  481 mp”, a precizat  Radu Bărăscu. El a adăugat că a înaintat o adresă  către OCPI Vâlcea pentru a pune la dispoziţie o copie a dosarului, pentru că, subit, secretarul primăriei şi-a luat concediu. Hm! Aşteptăm lămuriri din partea primarului.

„Un Dorel a fost odată şi-a stricat comuna toată”

Mai mulţi cetăţeni din comuna Păuşeşti-Măglaşi au protestat pe facebook după ce primarul Alexandru Dediu, zis „Dorel”, a decis ca în acest an să nu mai fie organizată Sărbătoarea Teiului, eveniment de tradiţie în localitate . ”În comuna Păuşeşti-Măglaşi anul acesta nu se va mai organiza Sărbătoarea Teiului. Decizia îi aparţine exclusiv primarului Dediu.  Când nu mai ţin minciunile… te răzbuni pe cetăţeni, a anunţat pe facebook consilierul local Bogdan Teodorescu. ”Un Dorel a fost odată şi-a stricat comuna toată!!”, a adăugat Flory Pătruntaşu. Costel Din aminteşte de câteva  isprăvi  marca „Dorel”: „A făcut o spoială de asfalt cu 8 miliarde/km, de mântuială, deocamdată fără rigole. Vai de el de coordinator. (….) E disperat, i se scurtează zilele de boier (…)  anul trecut s-au dus pentru recreerea primarului la mare, hotel Ambasador, Mamaia, cu bani de la bugetul local. Câtă nesimţire!)))) Deşi era pandemie. Poate o parte din cetăţeni nu aveau ce le pune pe masă la copii, nu aveau bani de navetă şi de pachet la serviciu, plătindu-şi taxele la primărie, pentru a se lăfăi Dediu cu banii lor la mare”. Deşi ar fi avut posibilitatea să dezmintă aceste acuze, primarul Dediu tace „mâlc”. 

Facebook Comments