În comuna Măciuca începe acțiunea de ecologizare ”Curățenie pentru nepoți!”

Joi, 14 aprilie, în comuna Măciuca –Vâlcea, se dă startul acțiunii de ecologizare și de conștientizare a impactului pe care comportamentul omului îl are asupra mediului înconjurător, potrivit primarului Mugur Mărcoianu. Primii participanți la acțiune sunt elevii Liceului Teoretic și angajații Primăriei comunei Măciuca. Primarul îi învită pe cetățeni să se alăture acestei inițiative și menționează că se vor asigura saci menajeri, mănuși și apă.

0

„Dragi măciuceni,

Mâine vom da startul acțiunii de ecologizare a localității noastre și de conștientizare a impactului pe care comportamentul omului îl are asupra mediului înconjurător.

Începând cu ora 10, elevii și cadrele didactice ale Liceului Teoretic Măciuca vor demara acțiunea de curățenie pe traseul drumului național DN 67B – punct de plecare intrare în localitate dinspre Drăgășani.

Începând cu ora 12, angajații Primăriei comunei Măciuca vor ecologiza traseul drumului județean DJ 643B – punct de plecare limita cu localitatea Valea Mare.

Vom asigura saci menajeri, mănuși și apă.

Mulțumim pentru sprijin partenerilor Damila și Remservice.

Vă adresăm invitația de a ne fi alături în număr cât mai mare în locațiile și la orele indicate mai sus.

Contăm pe implicarea tuturor consătenilor, de la tânăr la vârstnic, pentru că numai împreună putem oferi comunei un aspect curat, frumos și asigura un mediu prietenos generațiilor viitoare!”, a precizat primarul Mugur Mărcoianu  pe pagina sa de socializare.

Facebook Comments