Handbal feminin EURO 22! Naţionala României întâlneşte echipa Austriei la Râmnicu Vâlcea

Naţionala de handbal a României joacă ultimul şi cel mai important meci din campania de calificare la EURO 22 la Râmnicu Vâlcea, a anunţat Federaţia Română de Handbal (FRH).

0

Meciul  româncelor cu echipa Austriei se va  desfăşura  pe 24 aprilie, începând cu ora 18,00, la Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea.  „Este partida care decide clasamentul. Este meciul pe care fetele trebuie să îl câştige ca să se califice. La o partidă cu o astfel de miză, publicul va fi extrem de important. Iar o sală cu o istorie impresionantă, aşa cum e Sala „Traian”, e unul dintre cele mai potrivite locuri unde vrem să vedem România triumfând”, au declarat reprezentanţii FRF. Biletele vor fi puse curând în vânzare pe bilete.ro, au mai precizat aceştia.

Pe 2 martie, în preliminariile pentru Campionatul European de handbal feminin, echipa naţională a României a pierdut cu 35-28 cu Danemarca. Meciul s-a jucat în Sala Sporturilor din Mioveni. Returul de la Odense a venit  pe 5 martie, unde româncele au fost învinse  din nou (27-32). Naţionala României are acum emoţii pentru calificarea la turneul final EHF EURO 2022. Danemarca şi-a asigurat prezenţa la Campionatul European, iar România este obligată să câştige ultimele două jocuri din Grupa 2.

Clasamentul Grupei 2 din preliminariile EHF EURO 2022

  1. Danemarca – 8 pct. (133 – 96)
  2. Austria – 5 pct. (84 – 84)
  3. România – 3 pct. (114 – 119)
  4. Insulele Feroe – 0 pct. (62 – 94)

Programul meciurilor

  • Insulele Feroe – România şi Austria – Danemarca (20 aprilie)
  • România – Austria şi Danemarca – Insulele Feroe (24 aprilie)

Facebook Comments