Sfaturi pentru sloturi pe care cazinoul nu vrea să le știi

0

Cu toții căutăm scurtături când vine vorba despre a ne atinge țintele. Așa suntem noi construiți oamenii, așa că nu este nimic greșit în a vrea să deții adevărul absolut în diverse domenii, în a fi pregătit pentru a obține ceea ce îți dorești. Același lucru se întâmplă și cu jocurile din cadrul cazinourilor online – că sunt Burning Hot, Starbust, Mega Fortune, Book of Ra, sau orice joc de păcănele ai considera tu atractiv.

Până la urmă, joci ca să câștigi, să pierzi nu este o variantă pe care o iei în considerare. Tocmai de aceea nu prea te poți baza exclusiv pe noroc și uneori studiezi subiectul și speri să găsești o formulă magică ce să lucreze în favoarea ta, adică un amestec de strategii norocoase care să-ți ofere rezultate favorabile. Doar că lucrurile nu sunt atât de simple și aceste sfaturi sunt foarte bine ascunse chiar de cazinourile online care le găzduiesc, căci până la urmă vorbim despre secrete ce ar putea să-ți aducă câștiguri numeroase și nu ar fi tocmai frumos să fie atât de la îndemână totul. Îți povestim mai multe despre acestea în acest material și îți dorim mult succes, indiferent ce ai alege să aplici și pe care le crezi mai eficiente; așadar:

Șansă sau pregătire?

Jucătorul, adică tu, crezi și nu prea crezi în destin, așa că atunci când ți se spune că ruleta este doar un joc de noroc nu prea știi ce să faci, mai ales dacă ești un individ rațional. Și atunci aplici diverse strategii despre care ai citit și în care ai încredere că ți-ar fi de folos. Doar că lucrurile sunt ceva mai complexe și nimic nu îți oferă vreo garanție certă că vei câștiga, pentru că sunt șanse egale de a fi învins sau de a pierde. Ce ai putea să faci în această privință, ca să te pregătești cu adevărat de ceea ce vei juca este să te interesezi foarte bine despre reputația platformei pe care ai ajuns și mai ales să te asiguri că ai studiat ce are jocul de oferit – de la reguli, la setări și funcționalități sau condiții, care nu ar trebui sub nicio formă neglijate. De cele mai multe ori, nici termenii și condițiile nu sunt atât de la vedere, așa că ai pierde din vedere, poate, informații prețioase care ți-ar fi ulterior utile. Pe scurt, înțelege înainte de toate, învață, și nu uita că nu prea poți învinge cazinoul și nici păcăli sistemul.

Cum să câștigi mai des la păcănele

Cazinourile sunt informate asupra faptului că există sute, dacă nu mii de materiale care te informează despre diverse metode prin care ai putea câștiga mai mult și mai des la jocurile de sloturi. Cu siguranță nu se dorește să ai acces la astfel de informații, dar nu e ca și cum ceea ce citești conferă și certitudine. De regulă, sloturile sunt caracterizate de RTP, care înseamnă o evaluare în procente a posibilității de câștig, un astfel de indicator ajutând la stabilirea forței avantajelor – ce depășește 97% ți-ar oferi șanse de câștig. Ca jucător nu poți decât să faci ceva muncă de cercetare și să găsești cele mai bune variante dintre multele jocuri de păcănele, în funcție de specificațiile lor. Însă, este de notat faptul că există diverse modele care chiar ajută, dacă sunt aplicate corect.

Unele jocuri sunt mai bune decât altele

O realitate pe care cei mai mulți o ignorăm este faptul că nu toate jocurile de păcănele sunt la fel. Da, au același principiu de funcționare și același mecanism, dar pur și simplu dacă sunt găzduite pe același site nu înseamnă că sunt la fel de “corecte”. Asta și pentru că unele sunt setate astfel încât să ofere mai puține șanse de câștiguri, în timp ce altele mai multe. Și la fel de real este faptul că absolut tot ce faci pe un cazino online este gândit astfel încât să te facă să petreci mai mult timp, chiar și dacă asta înseamnă să cauți acel joc care ți se pare mai potrivit.

Cum să te pregătești de joc

La fel de nedrept este – pentru tine mai ales – să vii nepregătit pe un cazino online. Nu ne referim neapărat la ceea ce am menționat deja, să te informezi despre integritatea site-ului, dar și despre multele lucruri cu care trebuie să te pregătești tu: un plan de joc, stabilirea unui buget, învățarea regulilor jocului, informații despre confidențialitate și plăți. Este important să fii mereu pregătit cu ce ai de făcut și să nu improvizezi niciodată, căci dacă faci asta o dată vei tinde să repeți și nu duce la nimic bun. Poți urmări jocuri făcute de alții, poți citi bloguri, poți angaja un antrenor (sună exagerat, dar se practică), poți face orice consideri că te-ar putea ajuta. Un cazino nu va încuraja niciodată asta, dar este important să îți știi opțiunile și obligațiile, dar mai ales drepturile, ca să profiți de ele la maxim.

Concluzie

Cazinourile online sunt, în definitiv, afaceri, iar pentru a supraviețui afacerile trebuie să crească și pentru a realiza acest lucru trebuie să își țină foarte bine ascunse secretele. Poate și ce ai citit acum este ceva ce vor ei să citești, dar asta nu vei ști niciodată. Așa cum spunem de fiecare dată, înainte de a căuta răspunsuri la întrebări pe care le pui greșit, ia în considerare lucrul pentru care ai ajuns la cazino: să te distrezi. Nu pierde niciodată din minte acest aspect și bucură-te de timpul petrecut online, fără a încerca să aplici strategii. O abordare corectă a jocurilor de păcănele ar fi faptul că acestea sunt distracții plătite, nu o metodă de a face bani. Desigur, merită să fii informat, dar nu exagera cu ceea ce vânezi să afli.

Facebook Comments