A murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal

Un doljean și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal. Tragedia s-a petrecut vineri dimineața, pe raza localității Sadova.

0

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au fost sesizați, printr-un apel 112, cu privire la faptul că un autoturism este răsturnat într-un canal din extravilanul comunei Sadova. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, precum și un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Pompieri Bechet, cu o autospecială de descarcerare, pentru scoaterea autoturismului din canal. După ce autoturismul a fost scos din apă, polițiștii au descoperit cadavrul unui bărbat. Este vorba despre șoferul mașinii, în vârstă de 51 de ani, care are domiciliu în comuna Călăraşi, sat Sărata.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Facebook Comments