Un poliţist drogat s-a luat la bătaie cu „peștele“ unei prostituate pe care a refuzat să o plătească pentru „serviciile“ sale

Un polițist de 36 de ani, din Buzău, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a provocat un scandal care a pornit de la refuzul de a achita serviciile unei prostituate la care a mers drogat și în uniforma de serviciu.

0
sursa foto: www./observatornews.ro

Polițistul a fost însoțit la întâlnirea cu prostituata de un alt bărbat, în vârstă de 19 ani, care pretindea că este și el polițist. Cei doi au vrut să plece însă fără să plătească, astfel că femeia i-a reclamat la 112. Mai mult, și-a chemat în ajutor doi prieteni, iar între cei patru bărbați s-a iscat un scandal, scrie site-ul www.observatornews.ro. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 19 ani, din Călăraşi, cu privire la faptul că la domiciliul său s-au prezentat doi tineri pentru întreţinerea de raporturi sexuale contracost şi ar fi refuzat să mai părăsească locaţia. Apelanta a precizat că unul dintre bărbaţi ar purta haine cu însemne poliţieneşti, bănuind că ar fi poliţist. Totodată, întrucât tinerii refuzau părăsirea locaţiei, persoana a cerut sprijinul a doi cunoscuţi, doi buzoieni în vârstă de 18 şi 35 de ani, care au venit la imobil, context în care s-a creat un conflict spontan între aceştia şi bărbaţii care ar fi refuzat să plece“, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.  

Când au intervenit, colegii polițistului l-au testat, iar rezultatele au arătat că agentul consumase droguri. El s-a ales cu dosar penal și se fac cercetări pentru uzurparea de calități oficiale. A fost deschisă și o anchetă internă în care agentul este cercetat disciplinar. „În urma actelor procedurale efectuate de către poliţişti şi a cercetărilor procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a agentului de poliţie“, arăta Poliţia Buzău. Ulterior, agentul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Facebook Comments