Tensiuni în PNL la ședința BPN! Deputatul Buican: „Riscăm să devenim un club, un general fără soldați nu reprezintă nimic”.

Ședinţa de marţi a Biroului Politic Naţional(BPN) a avut momente tensionate. Mai mulți lideri și-au manifestat nemulțumirea față de modul în care s-a făcut împărţirea posturilor de prefecţi şi subprefecţi și au avertizat că PNL se află în mare pericol.

0

Robert Sighiartău  a reproşat că  principiul de negociere nu a fost bun, că negocierile s-au făcut „prin decizii de anturaj” și „pe la colţuri” cu Marcel Ciolacu şi că astfel premierul Ciucă  a fost pus într-o situaţie dificilă, potrivit unor surse ale presei centrale.

 Rareş Bogdan a atras  atenţia că partidul este  în picaj şi că  există pericolul real ca AUR să ajungă la  30%, spulberând astfel electoratul PNL.  

La rândul său, președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a subliniat  că era necesar  mandat clar la negocieri însă nu a fost aşa: „Riscăm să devenim ca în anii 2000, un club, trebuia să ştim ce dorim de la negocieri, riscăm să ne pierdem soldaţii, adică baza partidului, iar un general fără soldaţi nu reprezintă nimic”.

Facebook Comments