Indiscreții de la comemorarea lui I. G. Duca

0

Un fleac!

Bustul lui I. G. Duca Duca de la Horezu, la  care liberalii fac coadă în fiecare an să depună coroane, arată jalnic. Dar acest „fleac” nu pare să deranjeze pe nimeni.

Rebeliune?

Se zvonise că vreo 30 de liberali intenționau să poarte la piept cocarde cu mesajul ”Jos Buican!”. Numai că  mica rebeliune ar fi fost stopată de un liberal horezean cu influență.

Să se vadă cine-i șeful!

Cel care a sosit primul la evenimentul de la Horezu a fost Nicolae Ciucă. Apoi, cuminte, l-a așteptat și pe Cîțu, care, ca o vedetă,  întârzia.  Și au trecut cinci minute…au trecut zece! După un sfert de ceas s-a arătat și Cîțu cu mașină de lux, gărzi de corp, etc. Președintele PNL  a  fost  întâmpinat cu pâine și cu sare, în tip ce  premierul stătea umil în spate. Să se vadă cine-i șeful!

Cum s-a rugat popa Fustiță

Momente ilare după sujba de pomenire de la Urșani. Preotul, poreclit și „popa Fustiță”  i-a pus lui Florin Cîțu mâna pe cap și i s-a rugat Celui de Sus: „Iartă-l, Doamne, pe păcătos!”

 Apoi, l-a îmbrățișat pe Orban și s-a rugat pentru „oaia rătăcită”

Ciucă „a uitat” ce scrie pe lista cu prefecți

Întrebat dacă prefectul de Vâlcea va fi schimbat ca urmare a reîmpărțirii funcțiilor de prefecți cu PSD, Nicolae Ciucă a spus: „ Nu știu lista pe de rost”. Greu de crezut că venise în Vâlcea și nu știa. Ușor, omul învață să fie politician!

Facebook Comments