Craiova: A evadat un deținut

Polițiștii doljeni caută, în aceste momente, un condamnat care a fugit din arestul IPJ Dolj. Zeci de echipaje acționează pe arterele principale și la ieșirile din oraș.

0

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, fusese condamnat la 3 ani de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, fiind adus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar.

Andrei Sorin Cruţan

Potrivit IPJ, Andrei Sorin Cruţan are următoarele semnalmente: înălţime 1.77 m, greutate 65 kg, constituție atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent. În momentul  evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare purta încălţăminte de culoare închisă.
„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare. Totodată, polițiștii desfășoară activități specifice de căutare a tânărului, fiind mobilizate efective de poliție de la toate structurile. De asemenea, au fost instituite filtre rutiere, pe raza întregului județ în vederea depistării tânărului în cauză și luării măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Dolj.

Facebook Comments