Arhiepiscopia Râmnicului îi cheamă pe preoții și enoriașii din zona Drăgășani să doneze sânge joi, 25 noiembrie

Pentru a veni în sprijinul pacienţilor aflaţi în stare critică, Arhiepiscopia Râmnicului va organiza săptămâna viitoare campania „Donează sânge şi bucură o viaţă!” în protoeria Drăgășani. Acțiunea se va desfășura prin intermediul sectorului filantropic în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Vâlcea .

0

Potrivit Vioricăi  Adriana Iancu, consilier social în cadrul Arhiepiscopiei, acținea  va avea loc joi, 25 noiembrie, la sediul Protoeriei Drăgășani

„Preoţi şi credincioşii din parohiile care fac parte din cadrul Protoieriei Drăgăşani, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani, care nu suferă de boli cronice, sunt îndemnaţi să vină alături de noi, în intervalul orar 8,00-12,30, la sediul protoieriei din str. Cuza Vodă nr. 2, pentru a oferi un strop de bucurie’, a declarat Viorica Iancu.

Reprezentanta Arhiepiscopiei Râmnicului a menţionat că următoarea acţiune din cadrul campaniei ‘Donează sânge şi bucură o viaţă!’ va avea loc în Protoieria Horezu, la o dată care va fi anunţată după campania de la Drăgăşani.

Facebook Comments