Accident stupid, provocat de un şofer inconştient. Şi-a lăsat maşina să meargă singură şi a ajuns în şanţ

0

Moda filmărilor live pe reţelele de socializare în vreme ce protagoniştii sunt la volanul maşinilor face, în continuare, victime. Un ultim exemplu este şi cel al unui şofer care s-a mutat pe bancheta din spate a autoturismului, mândru că maşina sa poate „merge singură“. „Uitaţi cum se conduce băi, eu stau în spate. Nu e nimeni la volan. Aşa se conduce, din spate, de pe banchetă. Se vede clar, da. Suntem pe autostradă…“, spune, extrem de vesel, teribilistul care filmează în timp ce maşina goneşte cu viteză pe autostradă.
Însă, cum de la bucurie la necaz nu este decât un pas, după câteva secunde maşina iasă de pe carosabil unde se răstoarnă într-un şanţ. Deloc surprinzător, tonul şoferului se schimbă brusc, acesta începând să se vaiete. Filmarea se încheie brusc când şoferul realizeză că persoanele care urmăresc aventurile sale pe pagina de socializare ar putea anunţa anunţa Poliţia.

Imaginile au fost postate pe pagina Sindicatului Europol, însoţite de mesajul „Atunci când nici pilotul automat al propriei tale mașini nu te suportă…“. Nu se cunoaşte încă în ce judeţ s-a petrecut accidentul, însă, cel mai probabil, şoferul inconştient va fi identificat repede.

Facebook Comments