Site-ul lansat de AUR, www.josiohannis.ro, a cedat. Utilizatorii sunt întâmpinați de mesajul „Error 522“

La nici o săptămână de la lansare, platforma www.josiohannis.ro, cu ajutorul căreia Alianța pentru Unirea Românilor încearcă să strângă semnături pentru declanșarea procedurilor de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, a cedat. Utilizatorii care doresc să se alăture demersului lansat de către AUR sunt întâmpinați acum de masajul „Error 522 - Connection timed out“.

0

Înainte să devină inaccesibil, site-ul arăta că aproape 350.000 de români au semnat deja pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Pentru moment, nu există nicio explicație pentru problemele cu care se confruntă platforma celor de la AUR.

Reamintim că, George Simion, copreşedintele AUR a anunţat luni, 1 noimebrie, iniţierea procedurilor de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis. „Azi, 1 noiembrie, la începutul lunii, într-o zi de luni, la fel cum anunțam pe 1 septembrie, demiterea lui Florin Cîțu, anunțăm azi inițierea procedurilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Am început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor. Ne-au promis mai mulți parlamentari de la mai multe partide că vor semna procedura de suspendare și vom apela la sutele de mii de români care ne contactează și ne roagă să-l dăm jos pe Iohanis, pentru că o vorbă românească ne spune că peștele se împute de la cap. Este momentul. (…) Vom merge către români și-i vom ruga să semneze. AUR va strânge semnături în ţară şi în Diaspora. În ciuda faptului că preşedintele controlează o parte a sistemului vom merge până la capăt şi sperăm că şi celelalte partide nu se vor lăsa intimidate şi vor achiesa la acest demers pentru ca postul de la Cotroceni să devină cât mai rapid vacant“, declara Simion.

Facebook Comments