APAVIL întrerupe marți apa potabilă în mai multe zone din Râmnicu Vâlcea

0

„Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă existentă pe conducta din OL 133 mm din spatele  blocului  C1, Sc. A de pe strada General Magheru – Râmnicu  Vâlcea,  vă informăm că în data de 12.10.2021, între orele 800– 1300 , se  va  întrerupe furnizarea  apei  potabile  la consumatorii  existenți pe strada  Regina Maria (Bl. C4, Bl. C2, PT 18, imobilele nr.17 și nr. 17A, S.C. Serv Cet SRL), strada Cerna parțial, de la Bl. C1 până la intersecția cu strada V. Olănescu, strada V. Olănescu – imobil Agenția Națională Antidrog Rm. Vâlcea și strada General Magheru (Bl. C1 și Bl. P1), din Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL S.A vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiza a apei în secțiunea de intervenție ( înainte și după spălarea rețelei) angajații APAVIL S.A vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării acestora.

Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA  în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.”, a anunțat luni  Apavil prin intermediul unui comunicat de presă.

Facebook Comments