Ionuţ Stroe, deputat PNL: UE și NATO trebuie să colaboreze pentru a combate amenințările «hibride»

Deputatul PNL Ionuţ Stroe a participat, în zilele de 5 şi 6 octombrie, la „Warsaw Security Forum“, unul dintre cele mai importante evenimente din Europa pe teme de securitate și apărare. Parlamentarul doljean, care a Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, a vorbit despre ameninţările actuale, dar şi despre nevoia de colaborare dintre Uniunea Europeană şi NATO pentru a putea face faţă provocărilor.

0

„Lumea s-a schimbat mult și adversarii lumii libere arată altfel. Și acționează altfel. UE și NATO trebuie să colaboreze pentru a combate amenințările «hibride». Exemplul pandemiei, unde am fost invadați de dezinformare și fake news e unul dur și care depășește granițe. Doar împreună și sub aceste două umbrele putem reuși.
Am prezentat acest punct de vedere la «Warsaw Security Forum», unul dintre cele mai prestigioase forumuri din Europa pe teme de securitate și apărare, la secțiunea dedicată reprezentanților APCE, unde reprezint România ca președinte de delegație“, spune, într-un mesaj pe pagina sa de socializare, Ionuţ Stroe.

Facebook Comments