Mandatul directorului de la Termo Urban, prelungit până la sfârșitul anului

Consiliul Local Craiova a aprobat, joi, prelungirea contractului de mandat al Lorenei Nicolăiță, ca administrator al Termo Urban SRL, societatea care furnizează căldura craiovenilor în sistem centralizat. SRL-ul deținut de primărie și-a intrat în atribuții din data de 10 aprilie, odată cu falimentul declarat al Termo SRL.

0

Contractul de administrare încheiat între Termo Urban și Lorena Nicolăiță expira la data de 2 octombrie și a fost prelungit până la sfârșitul anului. Este a treia prelungire de mandat pe care o acordă CL Craiova Lorenei Nicolăiță, precedentele două având câte o durată de două luni. Nicolăiță era director la Termo Urban din data de 1 martie 2020, însă firma nu a funcționat până în primăvară. La conducerea noii Termo Urban fusese propus, după falimentul Termo SRL, Gheorghe Nedelescu, însă numirea sa nu a întrunit votul necesar în Consiliul Local.

În ședința de joi, consilierul local din partea PNL Marian Vasile a întrebat executivul de ce tot este nevoie de aceste prelungiri de mandat cu durată scurtă. „Observ că ne solicitați iar o prelungire al mandatului doamnei Lorena Nicolăiță. Este a treia oră când facem asta. De ce nu îl prelungim mai mult, de la bun început?“, a întrebat Marian Vasile. Edilul Craiovei a explicat că prelungirea a fost necesară pentru a se putea negocia cu Complexul Energetic Oltenia. „Și eu speram să fie ultima prelungire, dar aveam nevoie de director pentru a continua negocierilor cu Complexul Energetic Oltenia. Încă nu am ajuns la o înțelegere cu CEO, mai negociem“, a spus Olguța Vasilescu. 

Facebook Comments