A început şcoala, au apărut cazurile de COVID în rândul elevilor

Potrivit ultimei raportări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj, în data de 14 septembrie a apărut un caz de COVID-19 la un elev de la Şcoala Gimnazială „Decebal“ din Craiova. Implicit, clasa a VI-a B, unde învăţa elevul respectiv, a trecut în online. De asemenea, conform DSP Dolj, la alte nouă şcoli din Craiova ar exista, în total, 10 cazuri de infectare, dar elevii respectivi „nu au intrat în colectivitate“.

0

Nici nu a început bine anul şcolar că au şi apărut primele cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul elevilor. Un caz a fost raportat în Dolj, iar un altul în judeţul Gorj, clasele respective trecând obligatoriu la învăţământul online.

Şi la Târgu Jiu a fost raportat un prim caz de infectare în rândul elevilor, după începerea anului şcolar. Este vorba de o elevă de clasa a VI-a, de la Școala Gimnazială „Pompilu Marcea”, din municipiu, care a fost depistată cu COVID-19. Cazul a fost raportat marţi. Părinții elevilor au fost anunțați imediat să își țină copiii acasă. De miercuri, orele de curs din clasa respectivă se vor desfăşura online.

Facebook Comments