Indiscreții de Vâlcea

0

Marea gimnastă şi micul ministru vâlcean

Întâmplarea cu spadasina Ana – Maria Popescu şi ministrul sportului, Eduard Novak, a generat diverse reacţii. Mulţi i-au sărit lui Novak în cap, fără să ştie poate că nu este un ageamiu, este campion olimpic la ciclism şi că a parcurs cu un picior amputat drumul spre performanţă. În cele din urmă însă, cei doi campioni s-au împăcat, recunoscându-şi fiecare pripeala declaraţiilor. Dar să rememorăm episodul din luna mai 2019, când ministrul sportului de provenienţă PSD Vâlcea, Bogdan Matei, un profesoraş care s-a remarcat în sport doar prin nota 2.75 la titularizare, a luat-o peste picior pe marea gimnastă Corina Ungureanu: „D-ră, vă respect ca sportiv, dar ca om, nu”, i-a spus în zeflemea într-un aeroport. Că aşa-i pe la români, musculiţa de oţet e mai tare ca elefantul.

Poate că este o manoperă…

Se aude că PNL Vâlcea nu a decis încă de partea cui va fi la Congresul naţional ce se apropie, deşi aproape toţi participanţii decât că nu strigă „Orban”. Ce-o fi cu strategia asta? Vorba lui Brînzovenescu din O scrisoare pierdută: „Poate că este o manoperă…”

Prea de tot!

Petrecerea salariaţilor Oltchim – Chimcomplex care a avut loc sâmbătă la Brezoi ar fi fost foarte reuşită dacă nu ar fi stricat-o muzica. Adică participanţii au avut parte de nişte melodii de munte la chitară marca „Rucsacul cu cântece” la care, în cele din urmă, au cedat psihic. E adevărat, şeful cel mare, domnul Vuza, este montaniard, dar de data asta s-a întrecut pe sine.

Facebook Comments