Goalkeeper-ul naţionalei Germaniei a semnat cu SCM Rm. Vâlcea

„Goalkeeper-ul naţionalei Germaniei, Isabell Roch, se alătură grupării noastre pentru următorul sezon. «Isa» se află la prima experienţă în afara Germaniei şi suntem siguri că se va acomoda fără probleme la Râmnicu Vâlcea”, potrivit unui anunţ al echipei de handbal feminin din Râmnicu Vâlcea.

0

În cei 15 ani de activitate în Bundesliga, am avut parte de nenumărate clipe frumoase, dar acum îmi doresc pentru prima dată să am parte şi de o experienţă internaţională” – Isabel Roch.

Isabell a jucat doar în campionatul Germaniei până acum, unde a activat pentru echipele Thüringer HC, HSG Blomberg-Lippe, SG BBM Bietigheim, TUSSIES Metzingen şi BV Borussia 09 Dortmund. Sportiva se alătură roş-albastrelor din postura de campioană a Germaniei, alături de Borussia Dortmund (2020/21) şi SG BBG Bietigheim (2016/17), iar pe plan internaţional a disputat finala Cupei EHF (2016/17).

Sunt fericită că am semnat cu Râmnicu Vâlcea. Am auzit că atmosfera în Sala «Traian» este una senzaţională. Aştept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu noile colege, să vizitez municipiul Râmnicu Vâlcea, dar şi ţara. Sunt mândră că fac parte din acest club” – Isabel Roch.

Isabel Roch va juca cu numărul 26.

Facebook Comments