Comisarul șef Cristian Ciocan, prins la volanul unei mașini fără ITP și fără asigurare, pe o stradă unde accesul era interzis

Comisarul șef Christian Ciocan, cunoscut pentru aparițiile sale TV din perioada în care ocupa funcția de purtător de cuvânt al Poliției Române, a fost prins de către colegii săi circulând pe o stradă unde accesul era interzis. Lucrurile s-au complicat însă în momentul în care polițiștii Secției 4 Poliție din București au constatat că autoturismul condus de comisarul șef, actualul director al Unității de Politici Publice din cadrul MAI, avea ITP-ul expirat de trei ani și nici nu avea asigurare.

0

Situația aproape incredibilă a fost scoasă la iveală de către reprezentanții Sindicatului Europol printr-o postare pe pagina de socializare. „Cms. șef Christian Ciocan, la acest moment împuternicit director al Unității de Politici Publice din MAI, a încălcat legea prin 7 fapte, care au fost constatate de către patrula de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție. Atitudinea și comportamentul manifestat de Ciocan au fost scandaloase, mai ales pentru poziția pe care o ocupă, recurgând la amenințări și intimidări la adresa agenților, și chiar i-a jignit afirmând că nu cunosc legea. Ciocan a pătruns pe o stradă unde acționa indicatorul „Accesul interzis” și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze, așteptând probabil să fie recunoscut de la televizor.

Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului.
Pentru cele 7 fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6.000 lei, iar ca măsuri complementare a fost reținută plăcuța cu numărul de înmatriculare și i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile.
Îi felicităm pe colegii Secției 4, pentru că nu au cedat presiunilor lui Ciocan, care le-a adresat o serie de jigniri, afirmând inclusiv faptul că nu înțelege cum își permit niște agenți să îl amendeze și să îi țină morală. Acest incident este dovada vie că vremurile se schimbă în sistem iar legea este aplicată indiferent că vorbim despre cms. șef Ciocan sau despre un simplu cetățean.
Aștetăm cu mare interes reacția MAI cu privire la acest comportament de cea mai joasă speță manifestat. Rușine Christian Ciocan!“, se arată în postare.

Facebook Comments