Cum să fii cel mai calm jucător de poker de la masă

0

În toate cazinourile terestre sau online din lume vei întâlni în ofertă jocul de poker. Existent în mai multe variante, acest joc de cărţi şi-a dovedit rezistenţa în timp având parte de o imensă popularitate şi în ziua de astăzi.

Să joci poker pe bani adevăraţi este însă cu totul altceva decât abordarea acestui joc doar pentru fun, trebuie mai ales să posezi anumite calităţi dintre care iese în evidenţă calmul de care poţi da dovadă pe parcursul unui asemenea joc.

Vom dezbate în rândurile următoare ce trebuie să faci pentru a avea această calitate care fără nici o îndoială că va participa la obţinerea câştigurilor dorite.

Încearcă să elimini emoţiile de la joc

Înainte de a începe sa pariezi la poker, te sfatuim sa accesezi supercazino pentru a vedea mai multe detalii despre acest joc, dar și alte informații legate de jocurile de noroc preferate.

Cunoşti cu siguranţă expresia şi totodată tehnica de „poker face” care exprimă la superlativ tot ceea  ce înseamnă emoţie la un joc de poker.  Orice jucător care stăpâneşte această tehnică este de departe candidatul cu cele mai mari şanse la a câştiga potul de pe masa de joc. Poker Face se traduce prin reuşita de a-ţi ascunde emoţiile pe parcursul unui joc de poker astfel încât nimeni de la masă să nu poată nici măcar ghici ce cărţi ai în mână.

De cele mai multe ori emoţiile trădează iar în poker această trădare se reflectă întotdeauna în pierderile suferite. Dacă nu îţi poţi ascunde satisfacţia că ai o mână bună şi acest lucru ţi se citeşte pe chip eşti fără nici cea mai mică îndoială la discreţia competitorilor.

Aceştia nu vor rata o asemenea şansă, o vor specula în întregime în favoarea lor şi deznodământul nu va fi decât unul singur, ei vor câştiga şi tu vei pierde! Deşi pare puţin probabil, acest trac evidenţiat sub numele de „poker face” îşi găseşte aplicabilitatea şi în mediul online.

Un jucător va specula şi aici nehotărârea de care dai dovadă, grabă cu care lansezi pariul şi o mărire imediată de miză, semnalele care le „spun” celorlalţi de la masă că ai o mână bună. Prin urmare şi într-un cazinou terestru şi în unul online emoţiile trebuie eliminate şi trebuie jucat cât „mai la rece” astfel încât să ai certitudinea că ţelul tău de a câştiga de fiecare dată se poate îndeplini.

Nu te lua aşa în serios

Un joc de poker, fie el şi pe bani, trebuie să îţi aducă şi o parte de distracţie astfel încât timpul petrecut la o masă de joc să nu se scurgă cu încetinitorul şi să devină unul plictisitor. Tocmai de aceea nu te lua prea tare în serios, pentru că vei juca crispat şi nu te vei bucura de frumuseţea acestui joc de noroc pe care trebuie să îl trăieşti la intensitate maximă.

Nimeni nu spune că trebuie să debordezi de bună dispoziţie dar nici să dai dovadă de prea multă seriozitate în joc. Este bine să alternezi seriozitatea şi cu distracţie tocmai pentru a-ţi deruta competitorii astfel încât aceştia nu vor putea ştii niciodată ce cărţi ai în mână şi nu vor putea anticipa în acest fel ce strategie trebuie să folosească împotriva ta.

Este lozul câştigător pe care îl ai în propriul buzunar şi de care este păcat să nu te foloseşti, tocmai din acest motiv este bine să nu te iei aşa de mult în serios. În final numai tu poţi să găseşti balansul potrivit de emoţii la un joc de poker, deci joacă şi serios dar nu ezita în aceeaşi măsură să îţi iei şi partea de distracţie care ţi se cuvine din acest joc.

Învaţă să îţi placă să joci nu doar să urmăreşti câştigurile

Odată ce ai luat loc la o masă de poker este evident că îţi doreşti să câştigi bani frumoşi. Jocul de poker are însă câteva reguli pe care trebuie sale respecţi şi un game-play în care este bine să te implici deci nu lăsa ca doar partea financiară să primeze.

Bucură-te de cărţile primite, observă ce combinaţii poţi face şi surclasează-ţi de fiecare dată oponenţii la joc. Până la urmă, aceasta este frumuseţea jocului de poker, să faci combinaţiile pe care le ştii şi întotdeauna să fi valoric peste adversarii din joc.

Câştigul care o să vină în joc nu va face decât să completeze frumuseţea acestui joc şi îţi va da satisfacţia de care ai nevoie, deci joacă din plăcere şi câştigurile nu o să te ocolească ci siguranţă.

Practica ajută

Pentru a deveni un jucător de succes şi a te apropia de targetul în bani pe care ţi l-ai propus, practica este esenţială. Toate jocurile de noroc impun un stadiu de practică şi jocul de poker cu atât mai mult. Trebuie să cunoşti la perfecţie regulile jocului, ierarhia valorică a combinaţiilor pe care jocul le generează şi tipurile de pariuri care se pot depune aici.

Nu poţi face acest lucru doar citindu-le, ai nevoie de practică în joc care să te ajute să le înţelegi şi mai ales să le aplici aşa cum trebuie. Încearcă să participi pentru început la jocuri de poker unde mizele practicate sunt mici pentru a deprinde tainele jocului şi a putea învăţa şi din greşelile făcute. Costurile nu pot să fie mari în acest stadiu de învăţare, deci nu ezita să participi activ la cât mai multe jocuri de poker.

Chiar şi pierderile înseamnă un plus în dobândirea experienţei de care ai nevoie aşa că nu ezita să practici jocul cât mai des pentru a deprinde abilităţile de care ai nevoie şi de a putea cu adevărat să consideri că în final eşti stăpânul absolut al jocului de poker.

Concluzie

Poţi oare să devii jucătorul de temut în poker care să inspire frica şi respect adversarilor tai ? Cu siguranţă că vei fi aproape de realizarea acestui ţel dacă vei învăţa să fi calm, să-ți stăpâneşti emoţiile la masa de joc şi să joci cât de mult poţi acest joc fenomenal!

Facebook Comments