Craiova: Dricurile de pe Calea Bucureşti, ridicate de poliţişti

Poliţiştii locali au ridicat patru vehicule funerare aparţinând firmelor de pompe funebre care au sediul pe bulevardul Claea Bucureşti. Măsura a fost luată după ce, la finalul lunii aprilie, consilierii craioveni au aprobat o hotărâre care interzice gararea ori staţionarea mijloacelor de transport pentru deservirea activităţilor de pompe funebre în parcarile aflate de-a lungul bulevardului.

0

„La data de 22 aprilie 2021, a intrat în vigoare Hotărârea Consiliului Local nr. 159, prin care a fost aprobat Regulamentul local privind stabilirea categoriilor de intervenţii, în vederea reabilitarii fronturilor construite în zona de acţiune prioritară Calea Bucuresti, care la art. 9, pct. 5 precizează faptul că «se interzice gararea/staţionarea mijloacelor de transport pentru deservirea activităţilor de pompe funebre în parcările publice organizate de-a lungul celor două sensuri de mers aferente bulevardului Calea Bucureşti, precum şi în parcările publice reşedinţă ale blocurilor». Nerespectarea prevederilor atrage sancţiuni cu amendă cuprinsă între 1.500-2.500 lei şi măsura tehnico-administrativă de ridicare a autovehiculelor“, se arată într-o informare a municipalităţii.

În baza hotărârii, poliţiştii locali au dispus ridicarea a patru autovehicule destinate activităţilor de pompe funebre şi au aplicat nouă sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 18.000 lei.

Facebook Comments