Bacolux Hotels, două premii în cadrul Galei Romanian TopHotel Awards

0

Romanian TopHotel Awards premiază excelența și inovația în industria ospitalității din România, aflându-se acum la a 14-a ediție. Premiile decernate în cadrul galei sunt considerate cele mai prestigioase din industria turismului intern. Bacolux Hotels România a traversat perioada de pandemie reușind să păstreze întreaga echipă de 255 persoane în cele trei locații din Băile Herculane și Craiova. Echipa Bacolux a beneficiat în continuare de cursuri de pregătire interne și externe, iar proiectele de învățământ dual au continuat, investițiile în educație desfășurându-se conform angajamentului luat. La finalul anului 2020 s-a organizat la Herculane cel mai mare proiect propriu de mărire a echipei ,,Târgul de joburi Bacolux Hotel România”.

După perioada de lockdown, locațiile Bacolux s-au redeschis și și-au continuat activitatea operațional, fiind deschise și în prezent pentru oaspeți. „Este o reală bucurie pentru noi că am reușit pe parcursul acestei perioade pline de provocări pentru industria ospitalității să menținem echipa întreagă și unită și să continuăm dezvoltarea proiectelor de educație pentru viitoarea generație, dar și de formare a echipei existente. Acesta a fost obiectivul pe care ni l-am setat încă de la începutul pandemiei și faptul că după mai bine de un an, echipa este nu doar întreagă, ci și mai numeroasă reprezintă cea mai mare realizare a companiei din acesta perioadă” a declarat Marius Bazavan, managing partner Bacolux Hotels.

În paralel s-au continuat proiectele de dezvoltare ale grupului și renovarea hotelului Bacolux Hefaistos din Eforie Nord achiziționat la începutul anului 2020. Bacolux Hefaistos din Eforie Nord, un proiect ambițios și inovativ, va exprima o nouă etapă în evoluția brand-ului Bacolux Hotels, menit să completeze destinațiile Bacolux din România. Acesta păstrează tradiția companiei de preluare a hotelurilor de mari dimensiuni și de transformare a acestora prin aducere la standardele Bacolux Hotels România, păstrând însă denumirea și specificul fiecăruia. Hotelul dispune de 209 camere, restaurant, bar, terasă, piscină exterioară, facilități pentru copii, facilități organizare evenimente & team building-uri, parcare. În prezent hotelul este în curs de renovare, valoarea renovărilor fiind estimată la 5 milioane de euro. Hotelul a fost achiziționat de către Bacolux Hotels la începutul anului 2020, valoarea tranzacției ridicându-se la peste 2 milioane de euro. „Achiziționarea Bacolux Hefaistos, Eforie Nord reprezintă un pas important pentru companie, iar faptul că am putut continua renovarea acestei locații pe perioada pandemiei, ne aduce mai aproape de pașii de dezvoltare pe care i-am trasat pentru Bacolux Hotels România în viitorul apropiat. Suntem onorați pentru recunoașterea primită seara trecuta la Romanian TopHotel Awards și mulțumim pentru susținere tuturor celor care ne-au votat” a menționat Florin Bazavan, managing partner Bacolux Hotels.

Facebook Comments